Ellepték a katicabogarak a lakást, ez mit jelenthet?
Ez még semmit nem jelent. Szeptemberben meg sokkal hidegebb volt az átlagosnál.
Vagy emlékezz az idei furcsaságokra: januárban 15 fok, márciusban hóviharok...
Szerintem mostanában egyáltalán nem lehet kiszámítani, hogy a jövő héten/hónapban milyen évszak lesz. :D
Felőlem maradhatna is így márciusig, aztán jöhetne az enyhülés. De nem kánikula, mert azt sem szeretem.
No, hát hajrá, katicák. :)
Azért ne általánosítsunk elhamarkodottan. :)
Tavalyelőtt nem rajzottak (legalábbis nem emlékszem rá), mégis enyhe tél volt. Az idei mondjuk különösen enyhe tél volt. Tehát annyit mindenképpen leszűrhetünk, hogy a 2013-14 telét sikeresen megjósolták enyhére. Meglátjuk, hogy mennyire lesznek enyhe telek a következő 50 év során, és ezekhez képest milyen őszi rajzást produkálnak a katicák :)
Szerintem dokumentálni kellene: Mogyoládé (meg aki még tud) minden év őszén készít néhány fotót az ablakukról, aztán így február vége felé megírjuk a kommenteket a tapasztalatokról. Ez lesz a rekordhosszúságú kérdés (2013-tól 2064-ig). :D
Felénk egyébként kifejezetten jó idők vannak mostanában, ma is 15 fok volt, meg a múlt héten sem sokkal kevesebb. Sőt, az előző szombat délutánján pedig még talán több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!