Mit gondolsz a vegyi csíkokról az égen? Hiszed avagy nem, hogy létezik világ elit akik szándékosan csökkentik a népességet ilyen módon?
Régóta olvasok összeesküvés gyakorlatokat és már nem egy beigazolódott és TÉNY. 9/11, Bostoni merénylet, haarp, mindnek közös a szála. A világelit(zsidók, illuminátus...) akikről az átlag ember szart sem tud, nos ők egy remek gépezet urai - bármit elintéznek, miközben őket nem éri gond.
A vegyi csíkokhoz visszatérve a múlt héten rendkívül nagy permetezés volt és hosszú idő óta beteg lettem. Légúti megbetegedés, amolyan orrfújós megfázás - de a különös ebben az, hogy egy átlagembernél ez elmegy.
De!! Nálam, akinek már 1,5 éve nem volt egyáltalán semmi betegsége a sok vitamin szedése miatt(min. napi 20g c-vitamin), több mint gyanús. Úgy gondolom vírusokat, baktériumokat is permeteznek. Lásd: H1N1, madárinfluenza Ezek laborban készülő pusztító vegyi fegyverek.
Egy csöpp infó: [link]
"Utolsó,volt szerencsém már megnézni azt a kis rajzfilmet "
Az a kis rajzfilm tökéletes. Pontosan azokat az idiótákat lehet vele átverni, akik elhitték, hogy az olcsónak látszó hitelekre nekik szükségük van. És persze ezért mind a bankok a hibásak. Nem baj, szedjétek csak a C vitamint!
Látod látod kedves kérdező, az a fránya ismerethiány.
Drábiknak valóban vannak értékelhető gondolatai is, de minden értelmes dologra jut legalább 10 marhaság. Ha
valóban érdekel a közgazdaság kezdj el ismerkedni alapszintű bevezető művekkel a témában, mert ennek így semmi
értelme. [link] Ezt olvasgassad.
A táplálkozással kapcsolatban jobban tennéd, ha kicsit bővebben utánajárnál a dolgoknak, mert sok esetben a
természetgyógyászok csodaszere nemhogy nem ér semmit, hanem ártalmas is. Olvasgass inkább pubmeden, ott hiteles
információk vannak. Vagy itt
"Úgy gondolom az, hogy minden erővel gyakorlatoznak a katonai alakulatok és a védelmi szervek a világ minden
pontján - nos ez nem elhanyagolható bizonyíték arra, hogy itt valami nagy készül. "
Tudod a katonai alakulatoknak van egy olyan kritériuma hogy felkészültnek kell lenniük. Nincs ebben semmi nagy
misztifikáció, amióta van hadsereg, állítom azok a világtörténelem folyamán azóta valamilyen formában
gyakorlatozni is szoktak. Ma már NATO korszakban nem ritka a koordinált, nemzetközi hadgyakorlat sem.
Ez már augusztus közepén volt. Akkor miért nem sírtátok tele a TTT-t a hülyeségetekkel? :)
De ez kicsit aktuálisabb:
http://www.youtube.com/watch?v=8CfVfkn1S9M
Tessék itt van róla egy videó is, a lényege a gyakorlatnak az volt, hogy a terrorveszély elleni NATO-orosz
közös légvédelmi koordinációs képességeket letesztelje. Ez a te biztonságodat is szolgálja, és hidd el nekem,
jobban mint a vegyvédelmi ruhád.
Megint mondom, ha érdekel a biztonságpolitika tájékozódj normális forrásokból, olyanokból, akik értenek is
ahhoz amit beszélnek.
Ezt egy volt hírszerzőtiszt csinálja, érdemes naponta átfutni a jelentéseket minden embernek, akit csak kicsit
is érdekel a világ valódi helyzete.
Őt is olvasgasd, jó kis elemzéseket csinál a tényekre alapozva.
Tudom, hivatalos forrás, biztos a mocskos gyíkzsidók manipulálják, de azért talán többet segíthet megtanítani
gondolkodni mint a Drábik videók.
Külföldi forrás, itt is vannak hírek, ha hallasz valami baromságot akár utána is járhatsz.
Az USA leállásának is jobban tennéd, ha UTÁNAJÁRNÁL és nem bután böfögnél marhaságokat a képzelgéseidre
alapozva:
[A filmekről alkotott elméletednél már nagyon rezeg nálam a léc, hogy csak trollkodsz és jókat röhögsz itt
rajtunk.]
Tudod a filmipar (legalábbis a mainstream, nagy költségvetésű) úgy működik, hogy azokat a filmeket
finanszírozzák a fejesek, amikből hasznot remélnek. Ez egyértelmű dolog, épelméjű ember nem fog olyan filmbe
milliókat pakolni, amire a kutya se kíváncsi. És mivel a poszt-apokaliptikus, ilyen olyan disztópiában játszódó
szórakoztatóipari termékek mocskosul népszerűek, ezért a mainstream filmipar is termeli őket. A különféle
független filmesek is szeretik a disztópia témáját, elég komoly társadalomkritika van elrejtve a legtöbb-ben.
Tehát nem azért vannak ilyen filmek, mert azt akarják, hogy te szeresd őket, hanem azért mert a nézők már amúgy
is szeretik. Hogy a nézők miért szeretik az már egy nehezebb kérdés. Én személy szerint szeretek néha
kiszakadni a hétköznapi valóságból, hogy a mindennapi gondok eltörpüljenek, és sokszor jól esik nézni a
mocskosul látványos szétbarmolt környezetet. Van ennek egyfajta jólesően borzongató hangulata. A disztópiákban
játszódó filmek persze más tészták, azok nagy része a társadalomkritikáról szól, jól-rosszul előadva.
Itt megnézheted az ilyen filmek listáját.
Látható, hogy nem csak mostanság divatos ilyen filmeket csinálni.
A zombifilmek is ősöregek már, a zombi sztorija a különféle vudu szertartásokig nyúlik vissza, ilyen témákkal
foglalkozott már a 20-as években elkészült White Zombie c. film is. A Frankenstein történetek is valami
ilyesmiről szólnak, azoknak a központi gondolata, hogy az élet teremtése illetve annak vágya milyen
következményekkel járhat. Persze ezzel a gondolattal nem kötelező egyetérteni, én sem teszem ettől függetlenül
a zombifilmek között is akadnak, amik valamiféle üzenetet közvetítenek. Másokban a zombik szimbólumai lehetnek
például a buta, gondolkodni képtelen társadalomnak is, amik kártékonyan szétverik az országot, vagy
kiterjeszthetik ezt az egész emberiségre is, ami vigyorogva cseszi szét a Földet sokszor még le is tagadva a
probléma valódiságát. A zombifilmek reneszánsza Romero munkásságával kezdődött a 60-as években és később is elég népszerű volt, a 80-as évek olasz horrorjainak központi figurái voltak a járkáló halottak, akár valamilyen tudományos elméletet szőtt köréjük a film, akár természetfelettit. A zombik ma már tényleg nagyon elszaporodtak a film- és játékiparban, de ennek az az oka, hogy az emberek nagy többsége még mindig veszi az ilyen cuccokat mint a cukrot. Majd ez az őrület is lecseng, aztán felkapnak valami mást.
Akkor most nyilvánvalóvá vált, hogy nem értesz a közgazdasághoz, a biztonságpolitika elemzéséhez, a filmiparhoz sem, különféle kóklergyanús természetgyógyászok zsebét tömöd és még te szónokolsz a felkészülésről. Lol.
...és én még azt hittem, hogy én vagyok paranoiás... xD
(csalnak a lottón!?)
Kedves kérdező. Tudod a vegyvédelmi ruháknak és gázálarcoknak 2 fajtája van : polgári és katonai. A polgári 1-2 dolog ellen véd, nagy, bumfordi, de legalább pár órát működik. A katonai sok minden ellen véd, viszonylag könnyű, bár épp olyan pocsék viselni és ezeket 20 percre tervezték. Tehát jön a támadás, felkapod a gázmaszkod és annyi előnye van, hogy 20 perccel később halsz meg. Mert ezek a vegyi fegyverek órákig, napokig ott vannak a levegőben, sok olyan halálos, hogy mire felvennéd a gázmaszkot már megkaptad a halálos adagot, és olyan is van, ami kifejezetten a szűrőbetéten alakul mérgezővé.
Belegondoltál milyen segédanyagok vannak abban a c-vitaminban amit szedsz? Ja, ha nem gyógyszertári akkor még jobb, lehet nem is aszkorbinsav van benne.
Egyébként van egy hozzád hasonló összeesküvés-hívő rokonom, aki azt gondolja, hogy ő mindenkinél okosabb és jobban tudja a dolgokat. Egyébként szeretem, csak mikor már olyanokat mond, hogy 10.000 éve kisebb volt a gravitáció ezért éltek olyan nagy állatok, mint a mamut, akkor kicsit kiakaszt. Te még nem vagy azon a szinten, van hová fejlődnöd.
Rengeteg kihasználatlan hely van a Földön.
A Föld kizsákmányolásából, és a profit érdekében történő szenny kibocsájtás a fő probléma.
Egyes embercsoportok túl keveset, míg mások túl sokat fogyasztanak.
Nem sokára már nem lesz mit elvenni az anyatermészettől, így az alattvalókra sincs szükség.
Túl kevés, Istent játszó hatalmas tőkével rendelkező ember van, ezzel ellentétben túl sok primitív és elenyésző jó ember.
Valakinek a szervezete erősebb, valakinek gyengébb.
újonnan kapcsolódom a beszélgetéshez.. nos egy év elteltével amerika még mindig áll és köszöni szépen egyre jobban van!:D
kérdező! Hozzád hasonlóan én is számos összeesküvés elméletet olvasok, nézek a témákkal kapcsolatos mozifilmeket, dokumentumfilmeket és meggyőződésem, hogy mindennek van alapja, és hogy ezekben is van igazság.. bár inkább csak fél, vagy még kevesebb.
VISZONT!
a válaszolók is nagyon elfogultak a saját igazukkal szemben! Gondoljatok bele, Ti mindannyian (remélem!) elítélitek a nagyon vallásos iszlamista országokat, hol a nőket árucikknek tekintik és ahol ha megerőszakolsz egy nőt, akkor a bíróságon olyan ítéletet szabnak ki Rád, hogy "kárt tettél más tulajdonában"! Viszont, egy ilyen iszlám férfi Téged ítél el, vagy ha el nem is ítél de lenéz Téged mert Te nem így bánsz a feleségeddel! Remélem mindenkinek át ment a mondanivalóm, ami nem más, mint hogy mindennek két oldala van és senkise legyen elfogult mert NEM TUDHATOD!
Ne csináljunk úgy, mintha az Illuminati egy kitalált fogalom lenne, mert ez egy létező (vagy létezett), egy a 18. században alapított, a szabadkőműveseknél is titkosabb és rejtőzködőbb rend volt(?!), így csak úgy mint a szabadkőművesek, ők is fennmaradhattak.
Valaki előttem írta, hogy "ha ritkítják az emberiséget akkor a kérdező sem marad életben" nos ez nem így van! Úgy gondolom, hogy ha tényleg zajlik egy ilyen, vagy ehhez hasonló "népességcsökkentés" (vagy ha ez nem is de "népességmérgezés" mind fizikai mind szellemi szinten igen), akkor az úgy működik, hogy az elit sem hülye, így ránk bízzák a lehetőséget, aki egészségesen akar élni, mind testi mind szellemi értelemben véve, akkor az ne nyelje be az általuk kreált szemetet ("gyógy"szerek, oltások, mirelit kaják, TV műsorai), és Ő egészséges ember lesz, így az Új Világrend része lehet.
Azt azért remélem mindenki belátja, hogy szépen lassan de egy egységes Világállam felé haladunk?! Mert aki ezt az alapvető tényt nem ismeri fel, az ne a kérdezőnek mondja, hogy "#36:Neked nem lett volna szabad a világra sem jönnöd!" mert így nekem inkább Rólad van meg a véleményem mintsem valakiről aki lehet mindennek a végén szerencsésebb lesz! ;) ha meg nem.. hát tovább él a sok vitamintól várva az UFÓk és az Illuminati eljövetelét:DD
02:28,
Magyarázd már el, hogy mi a fenéért lenne probléma, ha nem egy rakat ország van, hanem egyetlen országban van együtt az emberiség, mert nagyon érdekelne...?
Te pedig azt magyaráz el nekem, hogy ki a fene mondta, hogy az probléma lenne?? Mert visszaolvasva a soraimat nem találok semmi erre utaló szóhasználatot.. ezzel csak azt akartam mondani, hogy ugye az összesküvés elméletekben az Illuminatinak tulajdonítják, az "Új Világrend" azaz egy Világállam létrehozását.. és e felé haladunk, így lehet valóban van valami abban amit róluk mondanak?!
(személy szerint én támogatom is ezt az elképzelést)
"mi a fenéért lenne probléma, ha nem egy rakat ország van, hanem egyetlen országban van együtt az emberiség"
Az ilyen giga-úniókra történelmi és jelen tapasztalat is (lást EU, USA, oroszok), hogy nem igazán tudnak hosszú távon gazdaságilag stabilan működni. A szétesés illetve működésképtelenség oka mindig is az, hogy a demokrácia gazdaságilag képtelen ekkora egységeket hosszú távon irányítani. Csak második körben lehet akadály a nacionalista törekvés.
Wadmalac,
Jelenleg az biztos, hogy az országok nem képesek békésen együtt élni, mindenhol háborúk zajlanak, és a legtöbb országok között. Így ez alapján kijelethetjük, hogy ez a berendezkedés nem működőképes - a birodalmak meg, ha rendesen működnek, egészen szépen fenn tudtak maradni (Oroszország, Kína, USA - egyik sem mai gyerek, és ha történnek is változások, egészen jól elvannak, és irányítják a világot maguk körül).
07-23 14:29,
Igen, félreértelmeztem, amit írtál, elnézést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!