Mit gondolsz a vegyi csíkokról az égen? Hiszed avagy nem, hogy létezik világ elit akik szándékosan csökkentik a népességet ilyen módon?
Régóta olvasok összeesküvés gyakorlatokat és már nem egy beigazolódott és TÉNY. 9/11, Bostoni merénylet, haarp, mindnek közös a szála. A világelit(zsidók, illuminátus...) akikről az átlag ember szart sem tud, nos ők egy remek gépezet urai - bármit elintéznek, miközben őket nem éri gond.
A vegyi csíkokhoz visszatérve a múlt héten rendkívül nagy permetezés volt és hosszú idő óta beteg lettem. Légúti megbetegedés, amolyan orrfújós megfázás - de a különös ebben az, hogy egy átlagembernél ez elmegy.
De!! Nálam, akinek már 1,5 éve nem volt egyáltalán semmi betegsége a sok vitamin szedése miatt(min. napi 20g c-vitamin), több mint gyanús. Úgy gondolom vírusokat, baktériumokat is permeteznek. Lásd: H1N1, madárinfluenza Ezek laborban készülő pusztító vegyi fegyverek.
Egy csöpp infó: [link]
Legalább ezt olvasd el ha már annak is lusta vagy utánajárni mi is ez csak a hülyeség dől belőled:S
Biztos fent van youtube-on a teljes beszéd is, még nem kerestem. Szerintem pont elég részt vágtak ki ahhoz, nem olyan kétértelmű a kijelentése hogy ne lehetne megérteni.
Az pedig hogy miért, az USA és az EU a célpont?
Mert a többi kontinensen, igaz hogy gyorsan születnek a népek. De rendkívül gyorsan is halnak.
Az ilyen fejletlen helyeken egyszerűen kinyírják őket az állatok, az hogy nincs víz vagy az is szennyezett, nincs étel. Bármilyen betegség könnyen végez velük.
Az említett "védőoltásokkal" elérhetik hogy ez legyen az utolsó generáció akik még képesek szülni és nemzeni.
Minket, MAGYAROKAT is nagy veszély fenyeget. Mégpedig a megosztottság! A világ elit(cionista zsidók) kiválóan alkalmazza az Oszd meg és uralkodj technikát. Lásd cigányok lázítása, pártok szerinti egységesítés.
Mindez azért: mert a mi országunk alatt rengeteg kincs található.
Ennek érdekében bármit bevetnek!
Lásd: só kérdés, fluoridos csapvíz, élelmiszerekben lévő mérgek és az említett vegyi csíkok...
Lehet hogy neked van igazad, nincs baci és vírus - csak fémek kiszórása. :D És? nem elég? ennek a lehullása igencsak káros, mivel nano részecskékről van szó, tehát a tüdődben lerakódik, eljut a sejtekig.
Aki nem akarja elhinni, úgysem fogja. De ha már nagy a baj, nem ér vele semmi ha akkor tudja, mert közel a vég.
"Az említett "védőoltásokkal" elérhetik hogy ez legyen az utolsó generáció akik még képesek szülni és nemzeni. "
:-D
"Aki nem akarja elhinni, úgysem fogja. De ha már nagy a baj, nem ér vele semmi ha akkor tudja, mert közel a vég."
Ezek szerint, ha van egy kis eszed, akkor eladod a számítógéped, lemondod az internetelőfizetésed, és veszel egy tuti vegyvédelmi felszerelést. És innentől kezdve abban mész mindenhova!!!! Miért nem csinálod ezt? Erre őszintén felej!
Kedves utolsó!
Pontosan ezen az úton vagyok. :)
A sok sok értéktelen kacatot mind eladom Teszveszen/Vaterán.
Már van vegyvédelmi ruhám és gázálarcom is.
Felhalmozott tartós élelmiszerrel van tele a pincénk.
RO vizet iszunk és mindent amit meglehet tenni a védekezés érdekében megteszünk. Otthon termelünk növényeket, amiket elrakunk, megeszünk. Lényeg a teljes önellátás.
Már csak fegyvereket kéne beszerezni az önvédelemhez.
Ez a következő lépés.
xD van, de nincs ezzel különösebb problémájuk, fel tudták fogni a dolgokat - bár az elején ők is hasonlóan álltak hozzá a dolgokhoz, mint itt az emberek.
Egyetlen dolgot kell jól mindenkinek az eszébe vésnie:
Az igazság néha fáj, nehéz és hihetetlen!
De ha megtudod, felszabadít.
"Már csak fegyvereket kéne beszerezni az önvédelemhez. Ez a következő lépés."
Ez engem nem érdekel,az mondd, hogy amikor boltba mész, vagy moziba, vagy a buszon, akkor rajtad van-e a vegyvédelmi ruha és a gázálarc? Mert ha nem, akkor mit érsz azzal, hogy tudod, hogy permeteznek? Azzal mutanál igazán példát, ha felelősen, a mérgezés tudatával, mindig hordanád! Mert anélkül, csak segget csinálsz a szádból: interneten téped a szád, de valójában ugyan úgy élsz, mint aki szerint ez hülyeség. Remélem érthető.
"Lásd: só kérdés, fluoridos csapvíz, élelmiszerekben lévő mérgek és az említett vegyi csíkok... "
Ezt a "só kérdést" kifejtenéd?
Fluorid:
Lehet hogy a fluorid nagy mennyiségben méreg,de olyan elenyésző koncentrációban ahogy a csapvízbe keverik az ég világon semmilyen káros hatása nincsen,viszont a fogakra jótékony hatással van
Ugyan úgy mint az antibiotikumoknál,kis mennyiségben az életed mentheti meg,ha túladagolják viszont belehalsz
Az élelmiszerekben pontosan milyen mérgek vannak,erről sem hallottam még?:D
A tartósítószerekre gondolsz?
A kondenzcsíkok meg nem vegyicsíkok,több sebből vérzik az egész,olvasd már el a válaszokat vagy mi a szarnak teszed fel a kérdést ha nemérdekelnek a válaszok?
Az hogy megmaradnak e a csíkok főleg a levegő páratartalmától függ,(de sokminden más is közrejátszik ahogy nemrég írtam)párás levegőben az kerozin égéstermékei lesznek a kondenzációs magok(felhőképződés) és eköré csapódik le a vízpára,így egy sima felhő képződik amit aztán órákon át vihet a szél,és SEMMI DE SEMMI KÖZE NINCSEN SEMMILYEN VEGYSZEREZÉSHEZ nem is értem hogy lehet ilyen eszement baromságot kitalálni!!!
"Mert a többi kontinensen, igaz hogy gyorsan születnek a népek. De rendkívül gyorsan is halnak. "
Ennek ellenére:
- Ázsiában/Afrikában növekszik a népesség:
- és az élettartam is:
- a halálozási ráta meg csökken:
Egy kis önellentmondásba keveredtél kedves kérdező:
"Először is csökkenteni kell a fogamzásokat."
vs.
"az ivarképtelen férfiak és terméketlen nők száma az évek alatt jelentősen csökkent,"
Tehát ha csökkent "az ivarképtelen férfiak és terméketlen nők száma" akkor a "fogamzások számának" is csökkennie kellene, így a népességnek is fogynia kellene. De ahogy a fenti grafikonok is mutatják, nem ez történik.
"elég egy kis mutáns vírust szétszórni "
Tegyük fel, hogy én egy gonosz ember vagyok. De nagyon, és ki akarom irtani a világot.
Szétszórók egy kis halálos "mutáns vírust" (nagy ronda fogai vannak, meg kócos haja és összeesküvés-gyakorlatokat végez, jógapózban - attól mutáns).
Én meg beoltom magamat (vagy bevedelek egy rakat sőrt, és ha jön a vírus,leböfögöm) a vírus ellen, hogy ne egyen meg reggelire.
Ezzel csak egy baj van. Ja nem, kettő:
- ha kihal az emberiség (nagy része), mert túl jól sikerült a vírus, magamra maradok - és az nagyon uncsi tud lenni. Ja meg kényelmetlen, mert például nem jutok hozzá a kedvenc kávémhoz: akik azt megtermelik - pörkölik, szállítják - megdöglöttek.
- ha a vírus mutálódik - mert az a vírusok tulajdonsága - akkor könnyen megeshet, hogy én is megbetegszem, megdöglöm - mert az ellenszer a mutálódott vírust nem iktatja ki.
Szóval nem leszek nagy, gonosz, összeesküvő. ;DDD
"csak fémek kiszórása. :D És? nem elég? ennek a lehullása igencsak káros"
Hát eléggé káros tud lenni, ha egy bazi nagy fémdarab - például egy repülő - ráesik a fejedre. ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!