Mi a véleményetek a Nibiru 'a halálbolygóról'?
A tudósok legújabb állítása szerint csak mérési pontatlanság miatt gondolták, hogy a Nibiru ott van, és majd jön: 2012-ben, de ha akkor nem is (márpedig akkor nem jött), majd jön 2032-ben! Ki tudja, addig még jöhet valami más is! :))))
Ja, 2032-ben meg majd kitalálják hogy nemigaz, elszámoltuk, 2112-ben jön majd..
Inkább akkor a reptoid, krixkrax meg lumbulábi invázióról írjanak könyvet,azt itt minden nap megjósolják...
Ja és szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D
Ha szkeptikus vagy, akkor neked a csárdást kell "kilépned"
kettőt jobbra-kettőt balra = maradsz ott, ahol most is vagy! De szerintem jó helyen vagy! :)))))
Mi a véleményem? Az, hogy 2003 tavaszán ez okozza majd a világvégét. Ezt a leghitelesebb forrásra, az internetre alapozom: [link]
(Mint írva van, már kis házi teleszkóppal is látható.)
De ha esetleg mindez mégis tévedés lenne, akkor 2012-ben mindenképpen ez fogja okozni a világvégét: [link]
Szóval ezek mind TÉNYEK kérem szépen. Azt is olvastam, hogy egy amerikai nő papagájt szült! Benne volt a Blikkben!
- szarkazmus mód kikapcs. -
A Niburu bolygó archimedesi spirál pályán a Rák csillagképbe tart.
És az áltudományos cikkeket írók is elhúzhatnának már a rákba! xD
Szívből sajnálom, aki beveszi.
Mellesleg imádom az ellentmondást: "2032-re mondják tudósok" vs. "a tudósok eltitkolják az igazságot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!