Bárányhimlő kb meddig tart?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és elkaptam. meddig lesznek rajtam ezek a pötyök?2009. nov. 7. 13:26
2/4 anonim válasza:
Ha elkaparod, akkor örökké rajtad lesznek a pöttyök.
Amúgy kb két hét a lefolyása.
3/4 anonim válasza:
Én is 16 évesen kaptam el. Kb. két hét alatt elmúlik, de arra nagyon kell vigyáznod, hogy el ne kapard a kis sebeket, mert akkor örökre megmarad a helye! Meg kell várni, hogy leessenek maguktól!!!
Nagyon nehéz ellenállni a kaparásnak, mert 2-3 napig iszonyatosan viszket! Ne is fürödjél sűrűn, mert a törölközővel is ledörzsölheted és a víz is könnyen leviheti a sebeket idő előtt és az olyan, mintha lekaparnád! Különösen az arcodra vigyázz, mert az mindig látszik és nem szép ha himlőhelyes marad!
Sok kitartást és jobbulást kívánok!
4/4 anonim válasza:
14 évesen gyerekkórházban(!!) kaptam el, iszonyatos volt, bár kaptam rázókeveréket (olyan fehér folyadék üvegben, patikai kavarék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!