Ha találok egy meteordarabot, akkor odaadhatom valamely intézmény vagy ilyesmi számára valami ellenében?
Gondolom nekik ez nagyon sokat ér, mivel nem 2 forint mintákat szerezni az űrből, és ha valaki talál ilyet, akkor gondolom hajlandóak érte fizetni, vagy nem?
Nem vagyok pénzéhes, csak itthon a családi költségvetés eléggé meg van csappanva, és érdekel is a csillagászat, és kíváncsi vagyok vajon ezért lehet-e kapni valamit :3
Tudtommal egy meteor darab nem ér túl sokat. A neten is árulnak.
Persze függ attól is mekkora, milyen típusú, emlékszem, a Ki ad többet-ben volt egy meteor, ami ha jól emlékszem 500$ fölötti áron kelt el.
Tv-ben láttam egy érdekes dokumentum filmet arról, hogy juthatunk meteorithoz :
Ha a háztetőt lemosod vízzel, és egy szúnyoghálóval felfogod a lemosott szennyet, apró köveket találsz benne, amit nem a szél fújt oda.... Ezek meteoritok. Persze nem új-építésű tetőre, és nem is 45 foknál meredekebb dőlésszögűekre gondolok. Egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!