Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek milyen lesz az...

Szerintetek milyen lesz az időjárás 2014. Március hónapba?

Figyelt kérdés

2013. aug. 22. 19:21
1 2 3
 11/23 2xSü ***** válasza:
85%

> Ha nem probléma szükség esetén továbbadnám azoknak, akik szerintem tanulhatnának belőle.

Ennek nincs akadálya. A szerzői jogdíjról majd később megegyezünk. :-)

De komolyra fordítva a szót: Az ember általában abban a reményben oszt meg gondolatokat másokkal, hogy más ezekből esetleg valamit magáévá tesz. Ha úgy gondolod, hogy amit írtam, az méltó arra, hogy te is továbbadd a magad nevében, akkor már nem hiába írtam a választ, és a magam részéről csak örülni tudok neki. ;-)

2013. aug. 23. 12:51
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, elmosolyodtam rajta, mert készséges volt, és............, tetszett! :-)
2013. aug. 23. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Látom itt nagy polihisztorok, nyelvészek, szociológusok, pszichiáterek vannak. :)
2013. aug. 24. 23:46
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Jaja, jó kis társaság. :)

De kihagytad a meteorológusokat. ;)

2013. aug. 25. 00:07
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Óh tényleg :D
2013. aug. 25. 00:09
 16/23 anonim válasza:
Kerestem az időjárást erre az időszakra, s úgy találtam rá a kérdésre. Engem is pont ez a kérdés foglalkoztat, de mivel már 2014.január van, közelebb vagyunk a jelzett időhöz. Március 22.ére lennék kíváncsi, hogy akkor lesz-e még hó, s kb. hány fok várható. Vagy ilyen adatok nincsenek? A meteorológusok nem tudják ezt megmondani egy olyan 80 %-os pontossággal ? Köszönöm előre is, aki tud segíteni. Esetleg akinek meg van a dávid -naptár...
2014. jan. 8. 16:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Egy jótanács: érdemes elolvasni a kérdésre érkezett válaszokat is, akkor lehet, hogy megúszol egy rakás "körmölést". :)

Idézek Süsü válaszából egy picit:

"Minél távolabbi az előrejelzés, annál pontatlanabb is. Ha 5 nappal jelzed előre az időt, ott már lehet, hogy a 20-25 fok bekövetkezésére már csak 60% az esély, de jobb híján ez is megteszi.

Jelenleg kb egy hétnél tovább nem tudjuk kiszámolni a várható időjárást."

Ebből pedig logikusan következik, hogy nem lehet 80%-os pontossággal meghatározni két és fél hónappal előre.

2014. jan. 8. 17:45
 18/23 anonim ***** válasza:
De el ne felejtsük márciusban megírni, hogy milyen volt! :D
2014. jan. 8. 18:07
 19/23 anonim ***** válasza:
De elfelejtettük. :(((
2014. máj. 17. 23:46
 20/23 anonim ***** válasza:
66%
Bejött amit írtam, így utólag visszanézve az egy teljesen 100%-os időjárás-jelentés volt :D
2014. máj. 18. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!