Szerintetek milyen lesz az időjárás 2014. Március hónapba?
> Ha nem probléma szükség esetén továbbadnám azoknak, akik szerintem tanulhatnának belőle.
Ennek nincs akadálya. A szerzői jogdíjról majd később megegyezünk. :-)
De komolyra fordítva a szót: Az ember általában abban a reményben oszt meg gondolatokat másokkal, hogy más ezekből esetleg valamit magáévá tesz. Ha úgy gondolod, hogy amit írtam, az méltó arra, hogy te is továbbadd a magad nevében, akkor már nem hiába írtam a választ, és a magam részéről csak örülni tudok neki. ;-)
Jaja, jó kis társaság. :)
De kihagytad a meteorológusokat. ;)
Egy jótanács: érdemes elolvasni a kérdésre érkezett válaszokat is, akkor lehet, hogy megúszol egy rakás "körmölést". :)
Idézek Süsü válaszából egy picit:
"Minél távolabbi az előrejelzés, annál pontatlanabb is. Ha 5 nappal jelzed előre az időt, ott már lehet, hogy a 20-25 fok bekövetkezésére már csak 60% az esély, de jobb híján ez is megteszi.
Jelenleg kb egy hétnél tovább nem tudjuk kiszámolni a várható időjárást."
Ebből pedig logikusan következik, hogy nem lehet 80%-os pontossággal meghatározni két és fél hónappal előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!