Nehéz a 7. osztály?
Figyelt kérdés
.2013. aug. 21. 14:27
1/5 anonim válasza:
a legnehezebb. de attól már csak az intenzív a nehezebb
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen képességű vagy. Nehézséget okozhat a fizika és a kémia. De a földrajz is, ha a tanárod komolyan veszi. Én annak idején kitűnőre teljesítettem, nem túl nagy erőfeszítések árán. Néha kérdezték, mi a titkom. Nem nagyon van, talán az, hogy nem tanulok "eszetlenül". Ha van logikád, akkor egy idő után kiismered a tanár szokásait, és nem tanulsz úgy mint egy bolond. Mindezek mellett nagyon figyelsz az órán. Ezen a szinten értelmes emberek esetében az anyag 85%-a megmarad. Otthon megcsinálod figyelmesen a házit, kétszer még átnyálazod és máris ötös vagy. A tanárok itt még a szájadba rágják, még a doga kérdéseket is lediktálják néha. De ez nem gond 7.-ben, ez úgy, ahogy rendben van. Sok sikert, nagyon sok függ a képességeidtől és a taktikádtól.
3/5 anonim válasza:
Én idén végeztem el a hetediket,mesélhetek róla,ha akarod írj üzenetet
4/5 anonim válasza:
Minthogy ilyeneken gondolkodjál, inkább ülj le ismételni matekból. Fizika és kémia matek nélkül eléggé rémálom lehet.
5/5 anonim válasza:
Most voltam 7-es. 3.óta a legszebb bizonyítványomat sikerült összehoznom. Nem nehéz,de tanulni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!