Nehéz lesz 7. osztályban a Fizika, Kémia? Matekból 2-3 vok.
A nyelvtanra is erősíts. Nem vok, hanem vagyok.
Fizika, kémia kisbetű, kivéve, ha mondatot kezdesz vele.
5 év múlva csak megtaláltam ezt a kérdést.Hát leírom a tapasztalataim. Egész alsótól kezdve kitűnő tanuló vagyok/voltam. 6. nekem kicsit rizikós volt,ezért nagyon tartottam a 7.-től mivel mindenki mondta,hogy jaj mert a fizika,jaj mert a kémia. Őszintén kicsit nagyon féltem,hiszen a 6. ilyen nehezen ment akkor a 7.?! Nem tudom,személy szerint nekem most jóval könnyebb a 7.(lekopogom)Talán,mivel rengeteget tanulok.Az említett két tantárgynak van némi köze a matematikához. Fizikánál igazából annyi az egész(mint minden más tantárgynál is),hogy tanulni kell.Ha megtanulod a szabályokat és a képleteket,nem igazán lesz problémád vele. Kémia hát,némi matek kell oda,ott viszont az egész tananyagot meg kell tanulni(imádom,kedvenc tantárgyam*-*). A matek azt mondom,hogy egy olyan tantárgy amit nem mindenki tud ötösre megtanulni(Persze egy gyengébb képességű gyerek is megtudja ha egész elsőtől tanul.Igazából az egész annak a kérdése,hogy mennyit tanulsz).Szóval mindkettő tanulós tantárgy,de azt mondom,hogy nem nehezek.Ha tanulsz,akkor nem lesz nehéz.Ha nem tanulsz,nos akkor nehéz lesz! Egy kisebb regényt írtam,remélem tudtam valamennyit segíteni!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!