Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nehéz lesz 7. osztályban a...

Nehéz lesz 7. osztályban a Fizika, Kémia? Matekból 2-3 vok.

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 14:32
1 2
 11/16 Tom Benko ***** válasza:
Nem, ha nem magolni, hanem érteni próbálod.
2013. aug. 21. 02:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Bár szerintem felelni is fogok biztos is a tanárok jók csak a Kémia tanárral kötekednek!XD
2013. aug. 21. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy keserítselek, de fizikából se várj jobbat. Sok ember szerint be kell magolni, de azzal csak annyit érsz el, feltéve ha nem felejted el, hogy egy idő után egy hatalmas katyvasz lesz a fejedben. Meg kell érteni az összefüggéseket, 7.-ben ez még egyszerű, de ha most nem érted meg, akkor soha nem fogod és szenvedni fogsz mint a ló. Rengeteg függ a tanártól!!
2013. aug. 21. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

A nyelvtanra is erősíts. Nem vok, hanem vagyok.

Fizika, kémia kisbetű, kivéve, ha mondatot kezdesz vele.

2013. aug. 23. 22:27
 15/16 Budai Rebeka válasza:
5
2018. ápr. 8. 19:09
 16/16 Budai Rebeka válasza:

5 év múlva csak megtaláltam ezt a kérdést.Hát leírom a tapasztalataim. Egész alsótól kezdve kitűnő tanuló vagyok/voltam. 6. nekem kicsit rizikós volt,ezért nagyon tartottam a 7.-től mivel mindenki mondta,hogy jaj mert a fizika,jaj mert a kémia. Őszintén kicsit nagyon féltem,hiszen a 6. ilyen nehezen ment akkor a 7.?! Nem tudom,személy szerint nekem most jóval könnyebb a 7.(lekopogom)Talán,mivel rengeteget tanulok.Az említett két tantárgynak van némi köze a matematikához. Fizikánál igazából annyi az egész(mint minden más tantárgynál is),hogy tanulni kell.Ha megtanulod a szabályokat és a képleteket,nem igazán lesz problémád vele. Kémia hát,némi matek kell oda,ott viszont az egész tananyagot meg kell tanulni(imádom,kedvenc tantárgyam*-*). A matek azt mondom,hogy egy olyan tantárgy amit nem mindenki tud ötösre megtanulni(Persze egy gyengébb képességű gyerek is megtudja ha egész elsőtől tanul.Igazából az egész annak a kérdése,hogy mennyit tanulsz).Szóval mindkettő tanulós tantárgy,de azt mondom,hogy nem nehezek.Ha tanulsz,akkor nem lesz nehéz.Ha nem tanulsz,nos akkor nehéz lesz! Egy kisebb regényt írtam,remélem tudtam valamennyit segíteni!

13/L

2018. ápr. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!