Egyetemen a Fizika I-II. mennyire nehéz? Milyen alapok kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 13:50
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2017. aug. 30. 19:43
12/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! El tudtál helyezkedni a szakmádban?
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, az ELKH kutatási hálózatban, és közben PhD képzésen is vagyok továbbra is az ELTE Doktori Iskolában, nemsokára abszolválok! :)
2021. febr. 6. 14:45
14/17 anonim válasza:
Szuper, gratulálok! :) Én is kacsintgatok a képzés felé, s ez egy jó hír!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bátran ajánlom, hiányzik is a képzés. Azóta már órákat is szoktam tartani az egyetemen, szóval lehetséges, hogy még találkozunk is. :)
2021. febr. 6. 15:21
16/17 anonim válasza:
Szia, hogy alakult azota ez eleted? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a kerdest, azota meg csak most adtam be a doktorimat, mert kozbejott par munkahelyi mellekprojekt, hamarosan vedesre is sor kerul. :) Munka mellett kicsit razos volt, de a stabil munkahely felbecsulhetetlen, es szerencsere azon kevesek koze tartozom, akik azzal foglalkoznak, amit szeretnek. Mindenkit batoritok, hogy vagjon bele, semmi nem lehetetlen, csak nehez. :)
Nem allitom, hogy rozsaszin volt mindig minden, nyilvan akadt rengeteg nehezseg, es a phd sem annyira leanyalom, de megeri, mert jelentos kapukat nyit ki az ember eleteben, munkahelyemen meg elvaras is, enelkul sajnos nem lehet kutatni.
Sajnos sokan hagyjak el a palyat, szerencsere ez nekem eszembe sem jut jelenleg.
jún. 15. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!