Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik könyv számít Magyarorsz...

EagleHUN kérdése:

Melyik könyv számít Magyarországon GOMBÁSZÁS szempontjából jónak? Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ez most le van értékelve:

[link]

#gombászás #gombaszakértés #gombaleírás
2013. aug. 3. 19:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig tart erre a könyvre az akció, ha jó megvenném. Legyen szíves hozzáértők válaszoljatok. Köszönöm.
2013. aug. 3. 20:24
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Már nagyon rég óta gombászom és nekem is van egy könyvem aminek a címe: Gomba kalauz. Bruno Tessaro írta több,mint 380 különböző fajt találhatsz benne (ehető,mérgező,halálos,kétséges,nem ehető vagy nincs élvezeti értéke) Színes képek mellett magyarázza a könyv,és ajándékba járt hozzá egy gombászkés. Aranyos kis könyvecske, a zsebbe is elfér. Én egy Alexandria könyvesboltban vettem 3990 ft-ért.

Üdv: Krissz

2013. aug. 10. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ Krissz!

Esetleg azt nem tudod, vagy valaki nem tudja hogy a gombászok által Magyarországon gyakran használt és nagyra tartott "sárga" könyvnek mi a pontos címe?

Bementem a boltba és a legtöbb gombászkönyv sárga volt...:S

2013. szept. 25. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!