Az örökmozgó veszélyes?
Az olyan örökmozgó, amely energiát állít elő a semmiből, annak állandóan nő a tömege. (E=mc2)
Ezért előbb utóbb fekete lyukká válik és beszívja a Földet.
Ha helyes ez a gondolatmenet, nem kellene tőrvénnyel tiltani, hogy az emberek erről gondolkodjanak?
Amennyiben az energia nem áramlik szét... vagy nem tűnik el úgy, ahogy jött.
Amúgy megint arra kérdeztél rá, hogy mi lenne, ha Hitler nyerte volna a háborút. Nem tudjuk, mert nem történt meg. Ez a helyzet az örökmozgóval is.
G.
"örökmozgó, amely energiát állít elő a semmiből,"
Energiát nem lehet előállítani csak átalakítani, elemi iskolás anyag!
Tudom, hogy nem lehet.
De miért nem tiltja a tőrvény, hogy valaki egyáltalán ilyenről gondolkodjon?
"Ha helyes ez a gondolatmenet, nem kellene tőrvénnyel tiltani, hogy az emberek erről gondolkodjanak?"
Nem, ugyanis
Hülyeségekről/téveszmékről/valótlanságokról gondolkodnia minden embernek szíve joga, míg azzal másokat meg nem károsít (az már csalás, a BTK bünteti).
"De miért nem tiltja a tőrvény, hogy valaki egyáltalán ilyenről gondolkodjon?"
Tessék, megint itt egy troll. Én meg elfecséreltem 3 sort az életemből rád! Szégyelld magad!
G.
Az örökmozgónak nem feltétlenül a semmiből kell energiát előállítani.
Ha valami 100%-os hatásfokú és elő tud annyi energiát állítani, ami elegendő ahhoz, hogy saját magát működtesse, az már örökmozgó lehet. Munkára fogni viszont csak akkor lehet, ha a hatásfoka meghaladná a 100%-ot.
#1 ha valaminek nő a tömege, akkor az energiája is nő, ugyanis a tömeg egy test anyagmennyiségét és energiáját mutatja. Ha mindennek egyszerre és ugyanolyan mértékben nő a tömege (egy dolog nem egy másikból vesz energiát), akkor az energiateremtés a semmiből, #4 azt írta, hogy ilyen nincs.
Akkor hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!