Hiszteke 2012 be ha igen mit hallotatok mi lesz?
Én a pániktól féléek:S
ugye vonzzás törvénye!
magyarul minden reakciót egy akció követ, ha sok ember bevonzza a negativ gondolataival a rosszat
1pl: ha a napod rosszul kezdődii úgy vagy vele h ez már pocsékul is folytatódik és be is jön, mert be vonzza az ember abajt,.nem örülök enneka filmnek, ne gondoljatok erre kérlek h világvége!
am én tarot kártyázom és megnéztem és a 78 lap közül a 12 közé tartozó 1 nagy arkánum jött ki, a remete nézzétek meg nagyjábol mit jelent, megtisztulás lesz a 2012éve a kártyám szerint
itt van nagyjából mit jelent:
;-)Nagyon aktuális és sok téma vetődik fel evvel a 2012-es dátummal kapcsolatban;-)
A világ nem pusztul el csak módosul és akik nem váltanak át a régi energiából az ujjba azoknak kicsit nehezebb dolguk lessz!Még a napkitörés is valós de az 2011-decemberére vonatkozik és nem érinti az embereket,mert enyhe verziójura számítanak a csillagászok!
Fel a fejjel mindenkinek,az angyalok segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!