Hiszteke 2012 be ha igen mit hallotatok mi lesz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 12:16
1/17 A kérdező kommentje:
hisztek-e?
2009. okt. 20. 12:19
2/17 anonim válasza:
Hittem benne,de nem lesz semmi :)
tegnap olvastam egy cikket róla,hogy megint elmarad a világvége:D
3/17 anonim válasza:
Igen, hiszem, hogy lesz 2012. Éppen január 1-én fog elkezdődni, valószínüleg hideg zimankós téli napon.
Pont 2011 után kezdődik és 2013 előtt már vége is lesz.
5/17 anonim válasza:
A közeljövő legnagyobb eseménye amit várok, de sajos el fog maradni. : ) (egyébként rengeteg sokmindent lehet találni, az egyetlen ami biztos, hogy átfordul a maja naptár, van a Nibiru, az apokalipszis, vagy egy uj értelmi szintre emeés elmélete (vagy sok más, de ezek a eg jelentősebbek)ami ehhez vagy az ehhez közeli dátumokhoz köthető (2012 dec21 és környéke). De mind irracionális, vagy kacsa.A hihető cikkek pedig szépen megfogalmazott áltudományos írások. Szerintem, de kivárjuk!)
6/17 anonim válasza:
hagyjátok már ezt a f@szságot!!!
7/17 anonim válasza:
Ez rossz kategórában van... Ezt a hülyeségekhez kéne tenni...
8/17 anonim válasza:
Miért, mi a f@szom lenne 2012-ben, ilyen sz@r kérdéssel minek fingattok engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!