THX akk nem mérgező. a Csajom olyat fingott miintha gázt szagotam volna XD
2013. jún. 8. 16:07
3/7 anonim válasza:
A kérdezőt sem az eszéért szeretik... "Olyan mintha gázt szagoltam volna."
2013. jún. 8. 16:45
4/7 anonim válasza:
a fing az biogáz, amit a biogázerjesztő baktériumok termelnek emésztés során a belekben.
azért büdös, mert a szervezetnek nincs szüksége rá. a szervezet olyan bonyolult teremtés, lásd, a varannyosbéka miért ronda? mert szemközthugyoz, és az nagyon kellemetlen.
a szervezet a behatások megkülömböztetése által védekezik a nem kívánatos hatások ellen.
2013. jún. 8. 17:04
5/7 anonim válasza:
ja... és ha nem bírod a barátnőd szagát, az annak előjele, hogy nem vagytok egymáshoz valók!
2013. jún. 8. 17:06
6/7 anonim válasza:
Hogy ki mennyire érzi büdösnek, szubjektív. A sajátomat pl. egész kellemesnek érzem, a feleségem persze annyira nem szereti szaglászni.
De vezessük vissza a kérdést egy másik problémára és ezzel meg is válaszoltam a kérdésed: Miért büdös a szar? (Ez egy bevett matematikai bizonyítási lépés, ha visszavezetsz valamit egy másik problémára)
2013. jún. 9. 05:49
7/7 sadam87 válasza:
A bélgáznak több összetevője van, ezek közül főleg a hidrogén-szulfid és a merkaptánok, esetleg más gázok okozhatják. Ezek főleg a vastagbélben zajló bakteriális bontás során keletkeznek. A hidrogén-szulfid (és a merkaptánok is) elég mérgezőek, de messze nem annyira, mint amennyire büdösek (a hidrogén-szulfid a világ egyik legbüdösebb anyaga). Szóval sokkal hamarabb elmenekülsz a közeléből, mint hogy bármi bajod lenne tőle (egyszer hallottam, hogy valaki egy rosszul szellőző szobában meghalt, mert túl sokat fingott, de nem hiszem, hogy igaz volt, legalábbis nehezen tudom elképzelni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!