Tudnátok nekem olyan internetes játékokat mutatni, ami topográfiához kapcsolódik?
Figyelt kérdés
Szeretném gyakorolni, nagyon, előrehozottam lesz októberben... Legjobb lenne, ha magyar nyelvű lenne, de az angol is jó esetleg... Jöhetnek városok, fővárosok, folyók, tavak, helységek, dombok, országok, bármi, csak hogy okosodjam...
Előre is köszönöm :)
16/L
2013. jún. 4. 19:57
2/5 A kérdező kommentje:
Örök hálám, köszönöm :)
2013. jún. 4. 20:48
5/5 A kérdező kommentje:
Istenem... nekem csak miattatok lesz hibátlan majd a topo-m. Annyira köszönöm, ezek olyan jó kis játékok :))) Első, képzeld, azzal az oldallal, amit Te linkeltél, este 10-ig játszottam :D Utolsó, most meg a Tiédet csinálom, köszi nektek :)))
2013. jún. 5. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!