Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a nyár? (Forró napos, vátozékony, esős. )

Figyelt kérdés
Elnézést ha nem a legmegfelelőbb kategóriába írtam, de nem találtam jobbat.

2013. jún. 3. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hónapokkal előre csak találgatni lehet. Írnak mindenfélét.
2013. jún. 3. 20:39
 2/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy elég esős, kb olyan mint most.. nem túl jókat hallottam sajnos..
2013. jún. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Várj, előveszem a varázsgömböt!

Amúgy, segítek, a nyár forró, napos, esős és néha hideg lesz, de nem szükségszerűen változékony.

G.

2013. jún. 3. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy Mézgáék hova állítják a memumot.

Lehet, hogy dermel lesz, meg az is, hogy hifa, ha egyszerre a kettő, az szeles.

[link]

2013. jún. 3. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Pár oldalon olvastam már hogy nem lesz idén olyan forró nyár mint ami eddig volt. Állítólag olyan hűvös nyarunk lesz ami 200 éve volt utoljára, kb olyan mint most. Persze lesz idő amikor melegebb lesz nyilván de az is pár nap lesz maximum. Persze nem lehet előre megjósolni a dolgokat mert nincsenek olyan műszerek még erre meg a legtöbb előrejelzés is csak néhány napra pontosan írja meg hogy mi lesz a helyzet a többi akár a 30 napos előrejelzések csak átlag számításokból vannak összeollózva amik csak a várható helyzetet vetítik fel.

Még 1 hétre sem lehet pontosan megmondani hogy mikor milyen idő lesz.

De sokan azt mondják hogy idén pocsék nyarunk lesz és nagyon ne is tervezzük a strandolást sem, maximum olyan helyeken ahol alapból termál vagy gyógyvízzel töltött medencék vannak amik melegebbek.

De ne legyen igazam. De én elmondtam az idei nyárról teljes egészében :(

2013. jún. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!