Lehet, hogy a közelében tényleg érezni lehet majd, egy fél méter-1 méter mélyre legalább kellett volna ásni. Szerintem 1-2 napon belül bomlásnak indul és több hétig tart.
2013. máj. 28. 15:10
2/10 anonim válasza:
A közegészségügyi szabályokat meg kellene nézni, de szerintem legalább 0,5 métert írnak elő kistestű állatok számára. Bár az is lehet, hogy eltemetni a kertben szabályellenes, és dögkútra kellett volna vinni. Olvassa el valaki a törvényt és írja meg nekünk légyszi mi a helyzet.
2013. máj. 28. 15:40
3/10 A kérdező kommentje:
Saját macskát dögkútra? Az őseim is mindig elásták. Bár ezelőtt rég történt már ilyen, az igaz.
Hát csak nem ássuk már ki... De azért kíváncsi lennék én is a szabályokra, ha valóban van ilyesmi!
2013. máj. 28. 19:57
4/10 anonim válasza:
Szerintem legtöbben a saját állatot, otthon a kertben ássák el. A kisebb háziállatra gondolok.
2013. máj. 28. 20:16
5/10 anonim válasza:
Tudtommal 20 kg testtömegig a saját állatok eltemethetők a kertben. A macska jellemzően nem nyom ennyit, még ha kövér, akkor sem.
2013. máj. 28. 20:19
6/10 anonim válasza:
Na igen, az biztos hogy mindenki otthon temeti el a kedvenceket ha elpusztulnak, nem is ez a kérdés, hanem hogy mi a törvény.
A kertben temetés nem EU konform, ahogy a mák termesztés sem... Nem olyan egyszerű már az élet. Ha megölsz egy rendőrt, a letartóztatás során meg kapsz néhány pofont (jogosan) a kollégáitól, feljelented őket az EU-nál és máris kerestél 4-5 millió forintot. (volt hasonló eset) Sajnos itt tartunk az EU-val.
2013. máj. 28. 20:45
7/10 anonim válasza:
Most őszintén, ki keresne egy eltemetett macskát a kertben pl. ? El lehet temetni.
2013. máj. 28. 21:16
8/10 anonim válasza:
Persze hogy senki. De némely EU szabálynak keresve sem találni értelmét. Ha a szomszéd feljelent, mert éppen rosszban vagytok, akkor kereshetik a kertedben.
De valaki írta, hogy 20 kg alatt temetheted EU konform módon.
p.s.:
Mi is eltemettük a kertben a gyönyörű, csak 8 éves németjuhászunkat, el kellett altatni mert szívbeteg lett és már nagyon szenvedett. :(
2013. máj. 29. 03:01
9/10 anonim válasza:
Mi az hogy jogosan kap a rendőröktől pofont csak azért mert megölte a kollégájukat? Hivatalos szerv bántalmazza a polgárt az mi, evidens, hogy feljelenti EU-nál őket..
2013. jún. 1. 01:13
10/10 anonim válasza:
Aki aljas módon gyilkol, az nem polgár, nem ember. Az lenne a normális, ha az ilyen mocskok minden emberi jogát megvonnák. A legjobb hely egy kényszermunkatábor lenne életük végéig, bányamunkás napi 12 órában, cserébe kaphat enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!