Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyi idő alatt bomlik le...

Mennyi idő alatt bomlik le egy nagy kövér macska?

Figyelt kérdés

Egy homokos talajba eltemetett macska...

Valaki szerint nem ástuk elég mélyre (tegnap), és így bűzleni fog. 15-20 centi földréteg van rajta.

Körülbelül mikor fog bűzleni és meddig?

#macska #bomlás #tetem #eltemetett
2013. máj. 28. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy a közelében tényleg érezni lehet majd, egy fél méter-1 méter mélyre legalább kellett volna ásni. Szerintem 1-2 napon belül bomlásnak indul és több hétig tart.
2013. máj. 28. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
A közegészségügyi szabályokat meg kellene nézni, de szerintem legalább 0,5 métert írnak elő kistestű állatok számára. Bár az is lehet, hogy eltemetni a kertben szabályellenes, és dögkútra kellett volna vinni. Olvassa el valaki a törvényt és írja meg nekünk légyszi mi a helyzet.
2013. máj. 28. 15:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Saját macskát dögkútra? Az őseim is mindig elásták. Bár ezelőtt rég történt már ilyen, az igaz.

Hát csak nem ássuk már ki... De azért kíváncsi lennék én is a szabályokra, ha valóban van ilyesmi!

2013. máj. 28. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legtöbben a saját állatot, otthon a kertben ássák el. A kisebb háziállatra gondolok.
2013. máj. 28. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudtommal 20 kg testtömegig a saját állatok eltemethetők a kertben. A macska jellemzően nem nyom ennyit, még ha kövér, akkor sem.
2013. máj. 28. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Na igen, az biztos hogy mindenki otthon temeti el a kedvenceket ha elpusztulnak, nem is ez a kérdés, hanem hogy mi a törvény.

A kertben temetés nem EU konform, ahogy a mák termesztés sem... Nem olyan egyszerű már az élet. Ha megölsz egy rendőrt, a letartóztatás során meg kapsz néhány pofont (jogosan) a kollégáitól, feljelented őket az EU-nál és máris kerestél 4-5 millió forintot. (volt hasonló eset) Sajnos itt tartunk az EU-val.

2013. máj. 28. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, ki keresne egy eltemetett macskát a kertben pl. ? El lehet temetni.
2013. máj. 28. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy senki. De némely EU szabálynak keresve sem találni értelmét. Ha a szomszéd feljelent, mert éppen rosszban vagytok, akkor kereshetik a kertedben.

De valaki írta, hogy 20 kg alatt temetheted EU konform módon.

p.s.:

Mi is eltemettük a kertben a gyönyörű, csak 8 éves németjuhászunkat, el kellett altatni mert szívbeteg lett és már nagyon szenvedett. :(

2013. máj. 29. 03:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy jogosan kap a rendőröktől pofont csak azért mert megölte a kollégájukat? Hivatalos szerv bántalmazza a polgárt az mi, evidens, hogy feljelenti EU-nál őket..
2013. jún. 1. 01:13
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Aki aljas módon gyilkol, az nem polgár, nem ember. Az lenne a normális, ha az ilyen mocskok minden emberi jogát megvonnák. A legjobb hely egy kényszermunkatábor lenne életük végéig, bányamunkás napi 12 órában, cserébe kaphat enni.
2013. jún. 1. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!