Az emberi széklet tartalmaz kalóriát?
Azért ez így nem teljesen igaz szerintem. Ugyanis ha mondjuk nem szarsz 2 (vagy több) napig, akkor ilyen betonizált kula jön ki az emberből (meg szerintem sokkal kevesebb is, mint általában). Szerintem ilyenkor a szervezet még "megdolgozza" még egyszer az anyagot, és ekkor sajtolja ki a maradékot. Az, hogy mennyi kalória van a szarban, szerintem sok mindentől függ, pl:
-mint ahogy említettem, mikor szartál utoljára (illetve mikor ettél)
-mit ettél utoljára (mennyire volt kalóriadús)
Azt még előrebocsájtanám (arra az esetre, ha hülyeséget írtam), hogy nem vagyok szarológus, így csak a saját gondolataimat írtam. le.
ez a 'szarológus' jó. :)
ha belegondolsz, nincs olyan, amiben nincs kalória. egyszerűen nincs és kész. miért pont a szar lenne kivétel?
A kalória azt az energiamennyiséget jelenti, ami az adott anyagból égetés hatására felszabadul. Minthogy az ürülék nem tiszta CO2 és víz, ezért még égethető (enne körülményeit nem jellemezném) és így kalória is van benne.
Azt nem tudom, mennyi, de van.
Van benne még kalória, rendesen.
Egy emésztés SOHA nem teljesen tökéletes. Minél kevésbé rágod meg pl. az ételt, annál nagyobb, csaknem érintetlen darabok is lehetnek benne (kölönösen növényből, amelyik jobban ellenáll az emésztésnek).
Ha tiszta korpát eszel (fogyókúra) - vagy nyers gombát: ezek gyakorlatilag emésztés nélkül mennek át rajtad.
Amiről az egyik előző író írt (hogy ha pár napig magadban tartod) - akkor a VIZET szívja fel jobban belőle a szervezet, ezért lesz keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!