Kaotikus dinamikában az attraktor megszámlálhatóan sok végtelen instabil pontot tartalmaz sűrűn, ez hogyan gyeztethető össze az attraktor vonzó tulajdonságával?
Ez valóban egy elég gyakori kérdés, sokmindenkit foglalkoztat! :)
Az attraktorban ezek szerint megszámlálhatóan sok végtelen stabil pont is van? Ezen talán el lehetne indulni...
Attraktor válasza:
Azt tudom, hogy vonzó vagyok, de a többit visszautasítom!
:D
"...megszámlálhatóan sok végtelen instabil pontot tartalmaz sűrűn..."
Nálam már ez kiveri a biztosítékot. Hogy lehet végtelen, ami megszámlálható?
ott a pont az utolsónál XD
amugy a kérdésre a helyes válasz: MEVA??????
Megszámlálhatóan végtelen egy elég alap matematikai fogalom.
Ilyen például a természetes számok számossága.
Erre itt a büdös életben nem fogsz választ kapni.
Esetleg valami témával foglalkozó fórumon, de nem egy olyanon, ahova 13 évesek járnak trollkodni meg arról kérdezni, hogy terhesek-e...
Vannak itt tanult emberek, a káoszelmélet viszont nem minden egyetemen törzsanyag.
Mellesleg egy füstös kocsmában is belekiabálhatok a nihilbe, hogy ki tudna nekem 2005-ös ford fiesta tengelykapcsolóhoz robbantot rajzot adni, de sokkal nagyobb az esélyem, ha
1. megpróbálok rákeresni pl. a google segítségével
2. megpróbálok autószerelős, vagy ford fiestás fórumokat találni
3. megkérdezek egy autószerelőt.
Pedig a kocsmában is vannak ford fiestások, meg autószerelők is. Már ha érted, hogy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!