Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Akik délen laknak azok hogy...

Akik délen laknak azok hogy hogy nem esnek le a földről? Jó tudom hogy gravitáció meg ilyenek de nem furcsa egy kicsit nekik hogy fejjel lefele sétálgatnak?

Figyelt kérdés

Jó kicsit hülyén fogalmaztam megXD de akkor se világos

nem viccelek komolyan kérdezem!!

2013. máj. 7. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az is szempont, hogy egy ember mérete nagyságrendekkel kisebb mint a föld mérete, ezért nem lehet észlelni, hogy fejjel lefelé vagy. Mondjuk ha lenne akkor teremtmény, 3000km magas lenne, és a déli sarknál csücsülne akkor érzékelné, hogy máshogy van a feje mint aki az északi féltekén csücsül. Javítsatok ha nem így van :)
2013. aug. 8. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:

11/ nem igy van.

az emberi szervezet energetikai rendszere alkalmazkodott a földi energiákhoz.

Az ember de még a tudomány se gondolta végig, hogy mitől képes megállnia földön és ha erős a gravitációs energia vonzása akkor hogy lehet az, hogy még könnyedén lépked és futni is képes minden élő?

Nagyon egyszerű-- az emberi energiák kisugárzása alkalmazkodik a földhöz és mindig olyan energiát sugároz ki ami a földön tartani képes illetve ami segíti abban hogy elmozdulni is képes lehessen.

Tehát aki északi féltekén él vagy épp a Délin az teljesen mindegy, nem határoz se az hogy hol van földrajzilag se az hogy mekkora az emberi test súlya hisz a testben áramló energiák mindig meghatározzák magát a testet és annak mozgási képességét.

2013. aug. 8. 21:14
 13/13 Wadmalac ***** válasza:
Attól a tengervíztől leárnyékolt gravitáció mondattól feláll a szőr a hátamon. Honnan szedsz ilyen zöldségeket?
2013. aug. 9. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!