New Orleanson akkor most átfolyik a Mississippi, határos valamilyen tóval északon, plusz még tengrepartja is van? A hangsúly itt a tengeren van. Van tengerpartja? Vagy amikor a nagy árvíz volt, akkor a Mississippi áradt meg?
Google map Orleans ave.-t nem tengerparton talált.
Azt honnan vetted, hogy minden lakott terület New Orleanshoz tartozik? Én egy órája keresem, de erre sehol nem leltem bizonyítékot.
A wikipedia nem irja, hogy Grand Isle State Park New Orleans része lenne.
Ha már cseszegetsz, bizonyítsd valamivel, hogy igazad van!
Bizonyítsd be hogy nincs!
Szerinted honnan kerültek oda azok az utcák a tengerpartra? És az a park? Fantomhelyek? Az Orleans Avenue ott van a park mellett! Biztos véletlen kapta onnan a nevét..
Nos köszönöm, hogy ilyen elszánt válaszadóim vannak.... Egyébként én annak adok igazat, aki szerint nincs tengerpartja, az agresszor másik válaszolóval szemben. [link]
Ez elég csúnya link lett. A lényeg, ha beírod a google maps-be grand isle state parkot és kellőképpen kicsinyítessz, akkor látszani fog, hogy New Orleans nagyon távol van tőle. Grand isle egy sziget a Mexikói-öbölben, New Orleans-t pedig csak tavak veszik körül. EGy műhold felvételen láttam, hogy délről is víz övezi, de most látom, hogy az csak a Lake Salvador. EGyébként nézd meg, a Mississippi partján New Orleanshoz sokkal közelebbi önálló települések is vannak mint például Port Sulphur, tehát mért tartozna New Orleanshoz a sokkal távolabbi grand island?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!