Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A globális felmelegedés...

A globális felmelegedés hatásai kb. mikortól lesznek érzékelhetőek Mo. -on?

Figyelt kérdés
Gondolom az utóbbi évek anomáliái csak természetes kilengések, nem?

2013. ápr. 28. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jó,megfeledkeztem rólad hogy ki is vagy.Tekintsd semmisnek a kérdésem,mert egy balga pillanatomban azt hittem tudomány kategóriához illő választ fogok kapni,nem ezósalátát.
2013. jún. 2. 02:06
 12/20 anonim ***** válasza:

#Mami:

A földrendéses részen én is jót kuncogtam. Ezotéria a javából. Viszont ha így el van hallgatva és ennyire titkos, akkor ezt honnan tudtad meg? Gondolom van egy radiesztéza-auralátó-földenergiaszakértő "kutató", aki megélhetésből szép sorban adja ki a titkokat feltáró könyveket. A világ többmillió geológusának pedig a negyedik szemeszterben mondják meg, hogy mi az igazi TITOK és egyszerre hallgatnak mind. Engem is agymosnak a geológusok, amikor nem mondják el, hogy valójban nagyon forró a mag. És mi a bizonyíték az összeesküvésre? Hát az, hogy globálisan mindegyik hallgat a TÉNYEKRŐL. Because fuck logic, thats why...

#8 voltam. Kérdező, ne vedd figyelembe az ezoterikus-összeesküvéses hablatyolásokat. Maradjunk a józan ész mentén.

2013. jún. 2. 10:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Igen azt írtam hogy vagy fogalmuk sincs a föld belső igazi szerkezetéről vagy elhallgatják azok akik viszont már rájöttek.

S ennek semmi köze az EZO sóderekhez, mert nem tartozom abba a csordaösztönök alkotta csoporthoz.

Nem tudnak mindent sajnos a geológusok fogalmuk sincs arról hogy mi alkotja a föld magját, milyen valójában és arról végképp nem tudnak hogy milyen széles ÜRES-TÉR van körülötte.

Nem is oly rég még izzó vas volt a magja, amikor én érettségiztem.. aztán végre szilárd lett a külseje, de már újabban van olyan geológus, aki arany magot képzelt oda.

De ennél többet nem tanítanak ma se, pedig ennél sokkal komolyabb oka van annak hogy ismerni kell a Föld kialakulását, fejlődést és bizony pusztulásának okát. Mert ha nem jönnek rá időben akkor a jövő generációi a Ti utódaitok élete, veszélybe kerül-

Ez olyan kényes tudni, ismerni való, hogy emiatt feltételezem, hogy egyes országok kutatói ha rá is jöttek az igazságra, elképzelhető hogy nyilvánosságra nem hozhatják.

miért nem? mert az űrutazás még csak tervezett valami és főleg a nagy távolság megtételének lehetősége az ami még sok kérdőjelet tartalmaz.

Ha pedig túl sokára sikerülne elérni mindent az űrutazás megvalósításában, akkor bizony-- érdemes elhallgatni mindent és a felső kasztréteg fog elhúzni innen egy élhető bolygóra.

Csak számoljatok és gondolkodjatok csak jelen pillanatban 7 milliárd ember él a földön és akkor mennyi lesz 5- 10-20 ezer esztendő múlva-- mennyi űrszekérre lenne szükség és mennyi időre, hogy mindenkit elszállítsanak egy biztonságos bolygóra?!! Gondolkodjatok józanul!

Mit gondoltatok mi a csudának pötyögtetek itt nektek vén fejjel? Hát ezért, hogy tudjatok róla és mondjátok el az utódaitoknak is, hogy figyeljenek oda a világ vezetőinek mesterkedésére!! mert itt sülhetnek egy forróvá, gázossá vált holt bolygón.

Ehhez semmi köze az EZO baromságoknak, se a vallásos sódereknek Ez csak a Földünkkel, az élettel és az utódaink féltésével függ össze!!

2013. jún. 2. 17:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Wow... Azt megkérdezhetem, hogy mi van a föld középpontjában és perpill milyen folyamatok játszódnak le benne? (amire néhányan rájöttek). Az arany verzióról pl soha nem hallottam.
2013. jún. 2. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Értékelendő mami empátiája a társadalmat illetően,de sajnos értelmetlen.Én személy szerint semmi veszélyt nem látok ,legalábbis Európában nem.Azt gondolom hogy Európa,Amerika és Ausztrália meg fogja tudni engedni magának a modern mezőgazdasági termelési eljárásokat,és egy viszonylag jóléti állapotot fenn fog tudni tartani.De Afrika,Ázsia és Dél-Amerika valószínüleg forradalmakon,népirtásokon és még súlyosabb éhínségeken fog továbbmenni.

Én így képzelem el a jövőt.Ugyanis esélytelenül optimista vagy a más bolygókra való utazást illetően.Nézz szét egy kicsit az űrturizmust illetően (ajánlom Kovács Gábor "Űrturizmus" cikkét,ha szeretnéd be is linkelem) és rájössz:Ha van valami veszély,azt itt kell megoldani,vagy csak búcsúzkodni lehet.Egyszerűen nem tartunk még ott hogy akárhova is menyünk innen (És főleg nem másik élhető bolygóra.A Naprendszerben mondanál egy másik élhető bolygót/holdat?)

2013. jún. 2. 18:02
 16/20 anonim ***** válasza:

15/ én nem a társadalmi problémákról írtam, azt mindig megoldotta az emberiség más nem több millió ember kiirtásával.

Hanem a föld belső fokozatos átmelegedéséről és arról, amit majd ez fog okozni.

Ami pedig a gazdasági, politikai előrejelzésedet illeti, kívánom neked legyen igazad EU ban.

De én egyikben se bízok, nagy hiba volt kinyitni a határt, minden sze.ét jött-mentnek!

A másik én nem említettem a Naprendszert épp azt írtam hogy

"mert az űrutazás még csak tervezett valami és főleg a nagy távolság megtételének lehetősége az ami még sok kérdőjelet tartalmaz. vagyis több fényévre van az első élhető bolygó, amit eddig találtak a csillagászok.

2013. jún. 2. 20:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdésem lenne:Honnan jön az a rengeteg új energia,mely növeli a Föld belső hőmérsékletét?Tudtommal minden test az energiaminimum felé törekszik.Nem pedig a magasabb energiaszint felé,pláne nem úgy hogy ezt az energiát semmilyen forrásból nem szerzi.

És hazudtam,mert lenne még egy kérdésem is:Miért most?4,5 milliárd évig teljesen jól megvolt a Föld ,most meg elkezd visszaszámlálni az óra,és az előrejelzésed szerint csak pár ezer évünk van (igen,már ismerlek régebbről,tudom miket írtál ebben a témában)

2013. jún. 2. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Ugye az ember megállapított régen egy Föld-kort és egy kezdő állapotot, ami a tudósok szerint forró volt

és az elmult 4,5 milliárd év alatt hűlt ki, az a kéreg, amin az élet született.

Na már most, azt mondjátok minden lehűlés felé halad-- azért mert az élet ezt teszi? A Napunk talán lehűlni készül a Vénusz talán lehűlt?-- nem fordítva kellene hogy legyen, hogy kicsomósodtak az égitestek a gravitációs erőknek köszönhetően, majd szépen lehűltek, mert ugye az Űr piszok hideg ha nincs a közelben aktív csillag...

Mert ugye a csillagunk az sokkal kisebb volt valamikor és annak a sugarai nem értek el idáig és csak azután kezdett növekedni amikor már minden vacogott" azóta csak nő és növekszik és ontja a sugarait. De az univerzum is ontja a magasfeszültségű gamma sugarait amelyek szinte átzúgnak a bolygónk anyagán-- beindítva egy folyamatot, amitől az anyag láva lett a végén és a láva a belső energiáknak köszönhetően egy állandó forgásban van a Földünk belsejében a hője és a forgás ereje kifelé nyomja az egészet, mint egy gigantikus centrifuga lenne.

Mivel kifelé hat a nyomás a és a kő is-- igy az elmúlt 4,5 milliárd esztendő épp elég volt ahhoz, hogy a bolygónk mérte növekedjen a kérge vékonyodjon, repedjen ismételten. A belső nyomás a szilárd kérget repesztve, fantasztikus alakzatokat alkotva felgyűrődött szerte a világ számtalan helyén máshol pedig mindent elárasztott a viz- földrészek, szigetek születtek, mozdultak állandóan vagy tüntek el.

DE a Földünk belsejében a fehér energia a Higannyal közösködött és egy szép fehér, plazmaszerű fallal védett magot alkotott. A Magma körül viszont egy hatalmas üres- Tér keletkezett. Ahol se gravitáció, se idő, se hőség, és fény is csak annyi van amennyit a magma fala kisugárzik-- ezért szürke benne a fény.

Viszont a kéreg az óceánok alatt már (csak!) 5-6 km re is lecsökkentek. A sarkoknál olvadnak a jég, újra éledtek tűzhányók, emelkedett a viz magassága-- ezért szigetek fognak eltünni, és parti városokat fog elönteni a tenger,

Az óceán alulról egyre jobban fog melegedni alulról az óceán is, eltávozik belőle az oxigén, emelkedni fog a viz hőmérsélkete drasztikusan élővilág ebbe belepusztulhat-- a sarki olvadás és a vékony óceáni réteg feletti párolgás megnövekszik, és egyre több lesz egy-egy részen az eső és a megnövekedett levegő elektromossága miatt a viharok durvábbak lesznek.

A tudósoknak kellene ismerni, hogy kiszámítsák azt hogy az élet mennyit tudna elviselni és mennyi idő alatt képes átizzani 1km kéreg-- és mennyi az a kéregszélesség aminél még az élet nem pusztulna ki!!

Én csak durván számoltam valamikor még 91 ben ha jól emlékszem 40 ezer esztendő körül jött ki, 1km szilárd kéreg átforrósodása az óceán aljazatából!!

2013. jún. 3. 23:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Honnan jön az energia azt mondják a fizikusok hogy az anyag felbomlásakor keletkezett és attól lett olyan forró a láva.

De ha azt nézzük mekkora erővel és milyen gyorsan súrlódik az egész lávatömeg a szilárd kéreghez, akkor maga a surlódás is energiát hoz létre.

Amiből a Fekete energia (a tudósok mindenhol keresik csak a talpuk alatt nem) az ami az anyagban maradt és ennek a kisugárzása a gravitációs erő.

A Fehér pedig mint írtam levándorolt középre-- ""nem bírják egymást!!! életveszélyesek egymásra!""

A levegő elektromos feszültség többlete? kérdezd meg a tudósokat akik még 80 körül is atomrobbantási kísérleteket végeztek, hova lett az ózonunk közepe? Ott fordulnak be az univerzum és a Nap erősebb töltései ami nem hasított ózont, csak bekanyarodott a lyukas kalapon és ezzel telik meg a levegő feszültséggel-- remélhetőleg csak ezzel nem pedig az egyre szűkebb szilárd-kéregből kiszorult fekete energia-- nem csodálkoznék ha felső felhők feletti ózon körüli magasságban tábortűznek megfelelő energia kisüléseket okozna, vagy épp fekete villámokat- ami vörösen izzik...

2013. jún. 3. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:

15/ irigylem az optimizmusodat, mint ahogy írtad ""Azt gondolom hogy Európa,Amerika és Ausztrália meg fogja tudni engedni magának a modern mezőgazdasági termelési eljárásokat,és egy viszonylag jóléti állapotot fenn fog tudni tartani."""

CSak elfelejtetted hozzátenni, hogy a kisebb nemzetek kihasználásával, anno pl minket akartak ezek a szemetek a földbe döngölni, még mielőtt azt is megkaparintották volna.

vagy 11 cukorgyárunk volt, ma csak egy van az is osztrák kézen a többit EU nyomásra bezárták csődbe vitték EU tőkése! A franciák egyetlen cukorgyárat se zártak be!!-- érdekes ott nem ártalmas a répacukor??

2013. jún. 4. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!