Éreztétek a földrengést most Észak-Budapesten este 00:35 körül?
Figyelt kérdés
Reccsent egyet a bútorsor majd végig remegett az egész, a váza is ami rajta volt.
Azt hittem hogy a hőhatás (ilyet még az sem csinált), de észrevettem hogy a szoba másik felében lévő virágcserében a támasztó karó is remeg.
Ráadásul időkép.hu is látom valaki szintén észrevette.
2013. ápr. 23. 00:47
11/15 anonim válasza:
Nem tudom, aludtam már, de mivel nem keltem rá fel, ezért valószínűleg nem volt érezhető (annyira).
16. kerület.
12/15 anonim válasza:
aha, de nem Pesten, hanem Karácsondon(Heves megye)
Szimplán gépeztem, elkezdett mozogni, a monitorom, elkezdtek billegni az örökmozgóim.
13/15 anonim válasza:
nem tudom aludtam-e már, vagy nem de semmit nem éreztem
Salgótarján
14/15 anonim válasza:
Kistokaj (Miskolc mellett) pont lefeküdtem, amikor minden elkezdett mozogni és remegni, a sötétben nagyon megijedetem :D
15/15 anonim válasza:
Dél-Pest megyében, Pilisen igen, lehetett érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!