Ma este tényleg Vörös lesz a hold?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert a facebookon azt olvastam, hogy ma este vörös hold lesz megfigyelhető ez igaz?:D2012. szept. 1. 17:40
1/12 anonim válasza:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/voros-holdkelte-varhato/
Ennek amúgy semmi köze az ezotériához.
2/12 anonim válasza:
Szerintem majd nézz ki 9 órakor ki fog derülni...
4/12 x) válasza:
Márpedig tényleg vörös lesz, "kedves" előző válaszoló mert a holdkelte egy időben van a naplementével. (ha esetleg nem lennél lusta elolvasni az első válaszoló által linkelt oldalt...)
5/12 anonim válasza:
Vörös lesz és át fog változni a Marssá, tehát már nem lesz holdunk, de lesz cserébe 2 Marsunk.
6/12 A kérdező kommentje:
:P utolsónak Elcseszett barmok???
Ha nem lennél sötét akkor tudnád hogy Azért lesz (egy "sz") vörös a Hold, amiért a Nap, mikor lenyugszik, vagy fölkel. Mégpedig: ilyenkor alacsony a beesési szöge a földre, tehát nagyon sok km légkörön kell átjönnie a fénysugaraknak; a légkörről meg köztudott, hogy fénytörő képessége van, a fény szóródik benne.
2012. szept. 1. 17:56
7/12 A kérdező kommentje:
ezt a 3.dik válaszolónak irtam:)
2012. szept. 1. 17:58
8/12 A kérdező kommentje:
jah és bocs hogy az ezotéria témába tettem , véletlen volt
2012. szept. 1. 18:01
9/12 anonim válasza:
Komolyan, ne legyetek már ilyen hülyék, belinkeltem a cikket.
19:22-kor, holdkeltekor lesz vörös, pontosan, ahogy írta előttem x), a naplemente miatt.
10/12 anonim válasza:
Am az a szép, amikor nem csak vörös, hanem össze is nyomódik tojásdaddá...
U. i.: Még mindig vörös, 9 órára talán már visszanyeri rendes színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!