1/7 anonim válasza:
Valamitől biztos. Mivel hulladékhús, így igazából nem lehet megmondani.
2/7 Pietrosol válasza:
Szia!
Mivel mindenféle vágóhídi hulladékot beletesznek, feltételezhetően a csontenyvtől.
3/7 anonim válasza:
Minden virsli még a legjobb megnyálkásodik ha soká áll pláne amelyik nem füstölt az kevesebb ideig áll el.
4/7 anonim válasza:
Húsüzemben dolgoztam a nyáron, tapasztalatból mondom:
mikor a csomagológépbe a foliába pakoljuk bele a virslit, szárazon tapad a fóliába, ezért nehéz jól ès gyorsan belerakni. ha viszont rosszul rakjuk, visszaküldik, mert levegös a csomagolás.
ezért szoktuk vízpermettel szórni menetközbeni, mert akkor nem tapad, könnyü eligazítani. emiatt a vizezés miatt nyálkásodik. emiatt van ahol ezt nem is engedik.
5/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem voltam világos, de igazából azt nem értem, hogyan nyálkásodik kívül, amikor bélbe van csomagolva?
2013. ápr. 7. 14:28
6/7 anonim válasza:
a víztől...és a bélen lévő tartósító anyagoktól.
előző voltam.
7/7 anonim válasza:
Akkor nyálkásodik, amikor már sokat állt a boltban. Ilyenkor a helyedben már nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!