Interneten hol találok egy normális, jól használható (akár egyetemen is) periódusos rendszert?
Figyelt kérdés
Az elemeké kellene, nem az atomoké. Az se baj, ha angol nyelvű, csak jó legyen. Tudtok linket küldeni? (Kerestem google-lel is, de nem találtam jót.. :S)2013. ápr. 6. 20:27
1/6 anonim válasza:
Az atomok és az elemek - ebben a kontextusban - ugyanazt jelentik. A Wiki Periódusos rendszere nem megfelelő?
2/6 Silber válasza:
Ennél jobbra nincs szükség, de ezt sem használja ki senki.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan periódusos rendszerem (nem találom sajnos), hogy egy lap minkét oldala, és az egyik oldalon a fizika szempontjából lényeges adatokat tüntették fel, a másik oldalon a kémia szempontjából lényegeseket. (az alapadatok mellett)
2013. ápr. 6. 20:36
4/6 anonim válasza:
Ez esetben tudom javasolni a Wiki elemgyűjteményét. Csak beírod a keresőbe a kívánt elem nevét, vagy rákattintasz a periódusos rendszer megfelelő rublikájára, és több leírást találsz az elemekről jobb oldalt, mint aminek csak tizedét bele lehetne sűríteni egy periódusos táblába.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!