Szerintetek van még lehetőségem vegyésznek tanulni?
Figyelt kérdés
Gimnázium első osztályos vagyok, és régóta vegyész vagy vegyészmérnök szeretnék lenni. Eddig jól ment a kémia, de most első osztályban csak négyes lettem belőle. Gondolom beleszámít a felvételibe a fizika, matematika, amik jól mennek, csak kémiából vagyok sajnos szín négyes. Szerintetek még van esélyem, ha három évig kitűnő vagyok kémiából?2013. ápr. 6. 19:45
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy van. Elsős jegy, félévi, nem számít bele sehova.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, csak az a baj, hogy nem csak félévkor, de szerintem sajnos évvégén is négyes leszek :'( de próbálok mindent beleadni
2013. ápr. 6. 20:01
3/10 anonim válasza:
Nehéz a kémia.. és ha ennyire szeretnéd, lehet, hogy érdemes lenne néhány magánórát venni, most,még csak április van- sokszor nagyon hatékonyan segíti hogy a lényeget kifogja az ember abból a hatalmas anyagmennyiségből.
4/10 anonim válasza:
A TTK-ra most különösen alacsony ponthatárral lehet bekerülni. De bent maradni az már egy más dolog.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;) mostmár nagyon meg fogom tanulni a kémiát:O és szerintem egy magántanárt is választok...
2013. ápr. 6. 21:59
6/10 anonim válasza:
Felvételinél két választott tantárgy százalékos érettségi eredményéből fogják a pontokat számolni,holt mindegy hanyas vagy év közben...
Ettől még bekerülhetsz akárhova
Elárulom neked,én a gimiben 9-11ig mindig éppen hogy kettessel csusszantam át matekból,12be elkezdtem tanulni,és sikerült írnom egy 95%os érettségit belőle,most egyetemista vagyok műszakin
Ne ezen stresszelj hogy 4es vagy 5ös vagy,erre majd ráérsz egyetemen itt tétje is van a dolognak
7/10 anonim válasza:
És sztem teljesen hülyeség magántanárt fogadni 9be mert 4es vagy,majd ráérsz erre érettségi előtt ha nem értesz valamit
8/10 anonim válasza:
Nem értek egyet a #7-tel. Most érdemes nagyon jó segítséget keresni, aki a szemlélet elsajátításához segít. Vannak valószínű sötét foltok, amit meg sem tud/mer kérdezni az ember. Egy jó segítő- akitől akár "hülyeséget " is merek kérdezni nagyon sokat számít. Akkor tovább már megy magától.
9/10 anonim válasza:
én most vagyok elsős vegyészmérnökin,végig négyes voltam kémiából,bioszból emelteztem,12.ben már nem is voltam kémiafaktos. nem jártam különtanárhoz,se gimiben sem most,minden kémiás tárgyam meglett(4re),ha leülsz és megtanulod,akkor nem lesz semmi gáz.
10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat, mostmár megnyugodtam, csak van egy osztálytársam, aki csillagos ötös, országos versenyre is ment kémiából és már sárgultam az irigységtől...
2013. ápr. 8. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!