Akik geológiához jobban értenek, azok megmagyaráznák ezt?
Aki utánanéz találhat még több ilyen képet is.Valaki aki elég okos geológiából elmondaná hogyan tud így egymás mellé kerülni két kőzetréteg.Mert ezen a képen állítólag azt láthatjuk ahogy egy emberi lábnyom vonal,egy dinoszaurusz melett halad,és keresztezi is.Mi lehet ez?Mielőtt jönnének a kreacionistának való kikiáltásaitok,nem,nem vagyok kreacionista (mélyen elítélem azt amit mondanak) csak már annyi helyen mondják hogy ez a kép mennyire hiteles az evolúció ellen.
Nem gondolom, hogy ez bármit bizonyítana.
Csak azért, mert az egyik nyomba inkább passzol az ember lába, mint a másikba, nem kéne ilyen messze menő következtetéseket levonni.
Az ilyeneket jó párszor megcáfolták. Az egyik emberi lábnyomra hasonlító nyomvonal például igazából dinoszaurusz-lábnyomokat mutat, amiket a roncsoló környezeti hatások addig formáltak, míg "elkopott" a jellegzetes háromujjú minta (azért némelyiken még mindig látható), és csak egy hosszúkás bemélyedés maradt. Ebbe aztán sokan próbálják belemagyarázni az emberi lábnyomokat.
Néhány ilyen nyom (nem ezek) pedig egyenesen hamisítvány. Láttam olyat, hogy valakik ügyetlenül a kőbe vájtak béna rajzfilm-nyomokat, amiket aztán felkajált aki nagyon hinni akart az ilyesmiben.
Kis keresgélés után meg is találtam őket, a magyarázataikkal együtt:
[link] Angolul tudók előnyben, de úgy látom, nagyjából azt írják, amit én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!