Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit gondoltok, a jövőben a...

Mit gondoltok, a jövőben a kontinenseknek milyen lesz az elhelyezkedése?

Figyelt kérdés

Tervezek egy spekulatív jövőbeli evolúcióról szóló könyvet, de volt egy térkép, ami elég szépen bemutatta a kőzetlemezek jövőbeli mozgását.

Egy könyv végében volt található, de az már eltűnt, és a könyv címe sem jut az eszembe. A különféle földtörténeti korokról volt benne szó.

2013. márc. 26. 18:43
1 2
 11/16 Aroniusz ***** válasza:
Nincsmit:)
2013. ápr. 11. 23:53
 12/16 anonim válasza:
0%
Mert a kontinensek lebegnek az óceánok felszínén..... Ez a kontinens vándorlás is egy mítosz, ami nincs bizonyítva.
2013. jún. 15. 19:50
 13/16 anonim válasza:

7-es válaszoló!

nagyon elrontottad!

az nem úgy van hogy "earth of the future"!

hanem úgy hogy "future of the earth"!

2013. szept. 22. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:

7.vagyok

nekem működött,mind a 2.

2013. szept. 22. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy mindkét keresőkifejezés működik, a Google ignorál bizonyos szavakat, mint névelők, "of", "in" stb. Így neki mindegy, hogy "earth"+"future" vagy fordítva.

Off vége.

[link]

Itt szerintem szépek a képek, nekem tetszett, és ugyan a kőzetlemezek mozgása konkrétan nincs ábrázolva, de a kontinensek elhelyezkedését jól illusztrálja. (Plusz ott van "időben vissza" is, tehát összehasonlításnak sem utolsó.)

2013. szept. 23. 16:31
 16/16 anonim válasza:

13-as vagyok!

Lehet hogy működött de csak szóltam hogy nyelvtani hibát ejtettél...

Mert az "earth of the future" az azt jelenti hogy "a jövő Földje" de te gondolom nem ezt akartad írni. Hanem azt hogy "a Föld jövője". Ami meg úgy van hogy "future of the earth".

Nagyon sokan elfelejtik hogy mikor az "of" szót használjuk akkor mindig fordítva kell mondani...

2013. okt. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!