Úgy olvastam, hogy már klónoztak nyulat, de sehol nem találom, hogy hol, kik és mikor, és hogy házi vagy vad nyúlról van-e szó, ill. hogy igazi klónozásról testi sejtből?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 16:13
1/3 anonim válasza:
Google, "cloned bunny" kulcszó és enter. Nem ördöngősség.
2/3 A kérdező kommentje:
elég pontosan leírtam a kérdést, sajnos nem találtam a neten választ rá, mert a legtöbb forrásban keveredik az igazi klónozás és az embriófelezési technika, vagy hogy testi vagy embrionális sejtből klónoznak. Az válaszoljon legyen szíves, aki tud, és ne irigassatok olyant, hogy Google, mertha megtaláltam volna nyílván nem itt kérdezem, és ilyen alapon az egész Gyakorikérdések fölösleges!
2013. febr. 21. 22:46
3/3 Tomcsó válasza:
Igen klónoztak, és elég gyakori is már a story csak nincs nagy nyivánosság előtt. Szomatikus sejtből igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!