Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem jó az instan jég?

Miért nem jó az instan jég?

Figyelt kérdés

sehogy se megy lécci segítseket

folyamat

1.8százalékos ecet kb fél liter 4 kanál szódabikarbóna

2.fel a tüzre de itt van a gond elkezdett kristályosodni a széle majd az edény és a vége kb 1 deci valami lötty lett az alján sok kristállyal


2013. jan. 18. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. jan. 19. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
nem ez ugy csináltam ahogy kell de a végén valami kevés trutyi meg sok kristály lett az edényben
2013. jan. 19. 15:46

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!