Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egy mai ember, ha visszakerüln...

Egy mai ember, ha visszakerülne a múltba több (akár 10) millió évvel, tudna élni?

Figyelt kérdés
Milyen hatások érnék az embert?
2012. dec. 22. 00:18
1 2
 11/14 EagleHUN ***** válasza:
2012. dec. 22. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

"A vírusokat nem pusztítja el a főzés sem."

Én úgy tanultam hogy a vírusok a legérzékenyebbek az ilyesmire. Nem úgy értetted, hogy a vírus máshogy is bekerülhet az emberbe, hiába főzi meg az ételét?

"Így az is lehet hogy egy ottani és egy magunkban vitt teljesen ártalmatlan vírus/baci találkozik és létrejön egy vagy több szuper halálos élőlény."

Persze ez is lehet, de a számos veszély közül, ami az emberre leselkedne, a legvalószínűtlenebbet emeled ki.

"Másrészt mindenki a 10 millió évet vette alapul, holott a kérdező a TÖBB 10 milliót írt."

Ez csak szövegértelmezés: több (akár 10) millió év az több millió évet jelent, akár 10 milliót. Bár valszeg inkább rossz memória/figyelmetlenség, mint szövegértelmezés áll a dolog mögött :)

2012. dec. 22. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy tanultam hogy a vírusok a legérzékenyebbek az ilyesmire."

Én úgy tudom, hogy a (némelyik?) vírus vegetációs állapotba tud "kapcsolni", amely során egészen extrém körülményeket is képes átvészelni károsodás nélkül. Valaki aki jártas a témában, írhatna hogy mennyi ennek a valóságtartalma.

2012. dec. 22. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Bear Grylls túlélné de ha Chuck Norrist is vele együtt küldenénk vissza akkor lenyilazná és megenné Bear-t...
2014. nov. 25. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!