Egy mai ember, ha visszakerülne a múltba több (akár 10) millió évvel, tudna élni?
"A vírusokat nem pusztítja el a főzés sem."
Én úgy tanultam hogy a vírusok a legérzékenyebbek az ilyesmire. Nem úgy értetted, hogy a vírus máshogy is bekerülhet az emberbe, hiába főzi meg az ételét?
"Így az is lehet hogy egy ottani és egy magunkban vitt teljesen ártalmatlan vírus/baci találkozik és létrejön egy vagy több szuper halálos élőlény."
Persze ez is lehet, de a számos veszély közül, ami az emberre leselkedne, a legvalószínűtlenebbet emeled ki.
"Másrészt mindenki a 10 millió évet vette alapul, holott a kérdező a TÖBB 10 milliót írt."
Ez csak szövegértelmezés: több (akár 10) millió év az több millió évet jelent, akár 10 milliót. Bár valszeg inkább rossz memória/figyelmetlenség, mint szövegértelmezés áll a dolog mögött :)
"Én úgy tanultam hogy a vírusok a legérzékenyebbek az ilyesmire."
Én úgy tudom, hogy a (némelyik?) vírus vegetációs állapotba tud "kapcsolni", amely során egészen extrém körülményeket is képes átvészelni károsodás nélkül. Valaki aki jártas a témában, írhatna hogy mennyi ennek a valóságtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!