Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan tudjuk, hogy még nem...

Honnan tudjuk, hogy még nem "találták" fel az időutazást? Ha a jövőben már létezik, miért ne jöttek/jönnének vissza rendszeresen a mi jelenünkbe?

Figyelt kérdés

Sok olyan megmagyarázhatatlan dolog van a világban amire az időutazás lehetne a válasz. Pl: Az indiai Pálmalevelek, a Piri Reis térkép( egy 16.századi térkép, ami a világot kb. 10ezer évvel korábbi állapotában mutatja), egy svájci óra egy több száz éves LEZÁRT sírban ,Da Vinci találmányai vagy Jeanne d'Arc tettei. A hidegháború idején is voltak már ilyen történetek, hogy "valakik" rendszeresen beleavatkoztak a történelem menetébe úgy, hogy az nekik jó legyen. Mint tudjuk, az időutazásra a bizonyítékot a múltban kell keresni.

Olyanok írjanak légyszi, akik érdekesnek találják a témát és szívesen beszélgetnének ilyesmiről.Bunkók és földhözragadtak kíméljenek. KÖSZÖNÖM!

2012. dec. 10. 14:25
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Kedves csirtep!

7-es vagyok. A 12-es válaszodra reagálva. Egyáltalán nem állt szándékomban feltalálni a spanyol viaszt. Nagyon jól tudom, hogy ez a nagypapa paradoxon, de egy kicsit más szemszögből szerettem volna megközelíteni. Ugyanis a nagypapa paradoxon lényege, hogy az ember azért megy vissza megölni a saját nagyapját, hogy a végkifejletnél a visszautazó ne szülessen meg. Az én megközelítésem lényege ugyanez, csak nem a visszautazó saját maga ellen szól. Nem kötözködök, csak elmondtam az én "változatomat". Szerintem ha lenne időutazás, akkor csakis úgy tudnál visszautazni a múltba, hogy szemlélőként vagy jelen, de semmibe nem tudsz beleavatkozni. Időkamera elven. És persze ez sem az Én "találmányom". A multiverzum kérdés nem magyarázza meg a nagypapa paradoxont, az akkor is egy paradoxon marad. Ki fogom fejteni a gondolatomat erről is. A válasz és levezetés már megvan, de nagyon nehéz leírni, ezért erre egy kis időt kérek. Köszönöm.

2012. dec. 14. 16:30
 22/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A pálmalevél jóslatokba ne gondolj bele sem időutazást, sem misztikumot vagy természetfelettit. Olvasd el a [link]

oldalt, és remélhetőleg te is be fogod látni, hogy ez csak egy szépen összerakott átverés.

2012. dec. 14. 16:32
 23/26 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Persze ha valamire nincs tudományos magyarázat, könnyebb ráfogni azt hogy átverés...

Sok csalás volt már a világtörténelemben most ezekbe ne menjünk bele, de hogy mindenre ráhúzni azt hogy átverés, hazugság, ami kicsit is eltér a logikustól, az túlzás. Ennyi ember ráér/ráért hogy átveréseken gondolkozzon?

2012. dec. 16. 14:16
 24/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ha nagy pénzek vannak benne, akkor hidd el, sok ember rá fog érni ilyen kaliberű átverésekkel foglalkozni. Én megkerestettem a pálmalevelemet, és ezért mondom, hogy átverés. Csak szerencsére elég talpraesett, magabiztos és rámenős voltam, ezért visszakaptam a pénzemet, ami nekem 75.000 forintba került. Ujjlenyomatból generálják azt a kódot, ami egyedileg az én pálmalevelemet azonosítja? Igen. De akkor hogy van az, hogy amikor olvasásra mentem, akkor egy pálmalevél köteget vettek elő, amiben kb 40db volt. Ekkor következett a beazonosítás. Elkezdte olvasni a levél tartalmát: XY vagyok, és én XY2 írom neked ezt a levelet kedves János. Mondtam, hogy én Balázs vagyok. Ja akkor ez nem a tied. Következő levél: XY vagyok, és én XY2 írom neked ezt a levelet kedves Balázs. Érdekes, a második levélen már az én nevem szerepelt. Balázs, akinek a feleségének a neve 6 betűből áll. Nem. Ekkor új levél: XY vagyok és én XY2 írom neked ezt a levelet kedves Balázs, akinek a feleségének a neve 5 betűből áll. Igen. És a neve "A"-ra végződik. Igen. És a neve Beáta. Nem. Következő levél.... stb. Kb 30 perc alatt eljutottunk oda, hogy minden adat stimmel a levélen, mivel minden adatot barchoba jelleggel kitaláltak, ahogy azt fent is láthatod. Aztán felolvasták a jövőmet. Óriási karriert jósoltak nekem a cégemnél, ahol dolgozok. Név szerint meg is említették a céget. Elmondták, hogy vezető beosztásba fogok kerülni, ha kitartóan küzdök érte. A bibi csak az volt, hogy már 4 hónapja nem annál a cégnél dolgoztam, hanem egy másiknál. Rájöttem, hogy azt a céget, amelyiket megemlítették, az IwIw-ről vagy a FaceBook-ról szedték, mert még nem írtam át a munkahelyet. Persze azt mondták, hogy ezek a dolgok csak akkor teljesülnek, ha megcsinálom az összes általuk javasol karmatisztító "kúrát". Természetesen akciósan csak most csak náluk. Nem én vagyok az egyetlen, aki így járt. Persze kivertem a balhét, és érdekes módon 10 perc után az utolsó forintig visszaadták a pénzt, csak menjek. Ezek után, ha te úgy gondolod, hogy nem átverés, én nem győzködlek. Minden embernek egyéni joga, hogy eldöntse miben hisz, és az is, hogy más ember hibájából tanul ingyen, vagy a saját bőrén tapasztalja meg sok pénzért. Remélem Te nem az utóbbi vagy.

2012. dec. 17. 08:50
 25/26 anonim válasza:

Lehet, hogy már megváltoztatta valaki és ezért állnak úgy a dolgok mint most, nem? Ki tudja, HA ez megtörtént, az a személy eltűnt a föld színéről, DE a jövőt valamiképp formájában megváltoztatta amit mi persze nem tudhatunk biztosra, hisz nem tudjuk meglett-e változtatva a mai jelenünk az az a MOST-unk...

A jövőből meg azért nem jöttek (szerintem), mivel tudják ha akár egy kicsit is változatnak, felmérhetetlen veszélyek származhatnak abból..

Amúgy a Vissza a Jövőben c. triológia ezt a verzióját mutatja be az időutazásnak.

2013. ápr. 8. 15:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Időutazás, idő nem létezik. csak az emberi agyban. Mi az idő pontosan? Az emberek az időt számokkal mérik, aszámokat emberek találták ki úgy hogy az embernek vannak 20 újja és azo elkezdett számolni így lettek a számok. AZ állatok nem tudnak számolni az időt sem tudják hogy mi az mégis ők is ugyanolyan élőlények mint mi. Ha nem fejlődne a világ tehát mondjuk nem építettek volna 1900 és 2013 között házakat, nem találtak volna fel semit azóta modern autókat meg ilyesmiket ugyanolyan lenne 1900 mint 2013, ellentétben persze azzal hogy az ember az örgeszik de nem az idő megy hanem a sejtek öregednek ez már egy másik téma. Teehát semmivel nem különb 1900 és 2013, ha nem találtak fel semmit, avgyis ugyanolyasn "idő" lenne.
2013. júl. 14. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!