Mi a véleményetek az óriási méretű emberi maradványokról?
Ezen a linken van egy pár feljegyzés róluk: [link]
Ha bebizonyosodna, hogy léteztek akkor az választ adna egy csomó rejtélyre, amelyekre még most se vannak egyértelmű és cáfolhatatlan válaszai illetve bizonyítékai a tudománynak.
Például: Nazka vonala, hatalmas piramisok, stonhenge és a hozzá hasonló gigantikus oszlopok kőtömbök. A Lebanon-i Baalbek kolosszális oszlopokból épült, szemléltetésnek itt egy kép: [link]
Kíváncsian várom a válaszaitokat.
Látszik a kommentjeidből, hogy fogalmad sincs a modern kori tudományok természetéről. Az újdonságoktól való rettegés a vallási fanatikusok és a konzervatí gondolkodás jellemzője, nem a tudományé. Manapság a kutatás nem központosított, több ezer különböző helyen zajlik. Egy ilyen téma, hogy "óriások" tartalmaz genetikát és evolúcióelméletet is, az egész világot érdekelné (nem úgy, mint mondjuk a finnugrászat). Ha a több ezer kutatóintézet közül csak egy felfigyelne egy ilyen felfedezésre, akkor publikálják az eredményeiket és kész. Egyetlen oka lehet annak, ha valakit nem vesz komolyan az általa képiselt tudományterület, és az a megalapozatlanság, amely a tudományban egyenlő az igénytelenséggel. Nem pedig az a baj, hogy kínos lenne átértelmezni a tudományt. Arról nem is beszélve, hogy a média egy ilyen felfedezésnek azonnal alákapna, eltitkolni sem lehetne.
Olyasmi, hogy a kormányok meg a tudományos elit nemzetközi szinten elhallgattat egy új felfedezést, csak mert kellemetlenül érintené a tudomány jelenlegi állását, csak a filmekben van. Ennyit a szűk látókörről.
Most lehet, hogy én fogalmaztam rosszul az előző hozzászólásom elején de inkább úgy tűnik, hogy te ragadtál ki egy fél mondatot a szövegkörnyezetből és azt állítod úgy be, mintha egy hiszékeny ostoba kisgyerek lennék. Legközelebb ha idézel, akkor idézd minimum az egész mondatot.
Amúgy nem készülök orvosira, de az érettségin túl vagyok.
"...a tudomány hívei ehhez túlságosan is szűklátókörűek..."
Összekevered a szűklátókörűséget azzal, hogy a "tudomány hívei" a logikát és a bizonyítékokat fogadják el, ellentétben azokkal, akik nem feltétlenül ragaszkodnak ezekhez.
Jelen esetben melyik a valószínűbb?
1- Egyszerű emberek (akiknek megtalálták, közszemlére tették a csontvázait, felszerelési tárgyait) képesek némi gondolkodással hatalmas köveket megmozgatni (ahogy kísérleti úton bizonyították is, lásd fenti videó), vagy
2- Rejtelmes óriások (állítólagos csontokkal, amiket becs'szóra látott valaki) emelték Stonehenge-et és az egyiptomi piramisokat?
Ha nem az egyszerű emberek építették, miért nem az UFO-k, vagy felsőbb dimenziók lakói építették? Azokra is pontosan annyi bizonyíték van, mint az óriásokra.
(Tényleg csak zárójelben: a Nazca vonalak elkészítéséhez felesleges a magas termet. Az inkább UFO-leszállópálya vonalat erősítheti, nem?)
Látom nincs több értelme ezt a témát tovább firtatni, csak hogy tudjátok, én a tudományt nem vetem el, de ugyanakkor a Bibliának adok előnyt vele szemben.
Hiszem, hogy a Biblia az élő Isten tévedhetetlen, inspirált és igaz szava. Hiszem, hogy a Biblia tudományos szempontból pontos az evolúció elmélet pedig a föld történetének a legostobább és legveszélyesebb vallása.
Édesapám, akkor te ezerszer szerencsésebb helyzetben vagy, mint sokmillió embertársad. Neked nincsenek kétségeid, mindenre megvan a válaszod. Már csak az a kérdés, hogy akkor mit cseszteted itt a szűklátókörű, a magasabb rendű igazságot befogadni képtelen hülyéket? Csak az idődet pazarlod...
"a Biblia az élő Isten tévedhetetlen, inspirált és igaz szava."
Taxil Leo bácsival együtt röhögni a Biblia igaz szavain, hát az valami fenséges szórakozás :))
Az általatok agyondédelgetett tudomány még most sem tudja, hogy miként tudták az emberek felépíteni a Lebanon-i Baalbek-ben található kolosszális építményt. Az a kis okos videó amit a Stonhenge építésére kaptam válaszul, az a technika a Baalbek-i Trilithonok megmozdítására teljesen alkalmatlan! Hiszen 1200 tonnát a mai technika sem képes megmozdítani. Ma a legnehezebb tárgy, ami daruval megemelhető az a Discovery űrrepülő, de a súlya csupán 150 tonna a Trilithonok súlyának mindössze az egytizede.
Nem akarom azt állítani, hogy minden ókori hatalmas építményt óriások építettek, de szerintem sok megmagyarázhatatlan ősi dologban benne volt a kezük.
"Amire te gondolsz, az a "Várandós nők köve" lesz. ( [link] és [link] ) Ez a kő egy kőbánya területén van. Senki nem vitte sehova."
Nincs teljesen igazad, igaz hogy egy darab kifaragott kőoszlop a földön, de van három másik amelyik a templom falába vannak beleépítve. [link]
Ismétlem, hogy mindegyik súlya 1200 tonna, hosszuk 25 méter, szélességük 8 és a magasságuk 5 méter.
A világ legnagyobb kifaragott monolitjai, amiket ember valaha készített. (Azaz nem több kisebb darabból lettek összeállítva.) Szállításuk módja mindmáig ismeretlen. [ [link]
Az, hogy a Saipem 7000 mire képes vitathatatlan. De én a szárazföldi tárgyakról beszélek és nem olyanokról, amelyeknek a bizonyos részük (fele, negyede) a víz alatt van. Plusz hol voltak még ilyen fejlett daruk a Baalbek-i templom építésének az idejében?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!