Miért van az, hogy egyes szituációkban egyes emberek jobban félnek, mint mások?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egyes szituációkban vannak, akik sokkal hevesebben reagálnak, míg mások egy vállrándítással továbbsétálnak2012. nov. 2. 21:52
1/1 anonim válasza:
Az az alaptétel, hogy nem vagyunk egyformák. Gyerekkori rossz emlékek, vagy bármikori rossz tapasztalatok befolyásolják az embert, de olyan is van, (mint én is) hogyegyszerűen hiszek Istenben, őrangyalban, és tudatában vagyok, hogy nem lesz seemi gond, ha pedig mégis, akkor valami miatt azt kell kapnom, szóval nem félek.Vagy mantrát mondogatok, az is megerősít a félelem nélküliségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!