Molnár Richárd kérdése:
Akik orvosira mentek közületek, milyen tárgyakat vettek fel emeltre, a gimiben?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 16:04
1/5 anonim válasza:
biológia, kémia. ezeket érdemes inkább.
2/5 anonim válasza:
Bioszt és fizikát vettem fel, mert a kémiát utáltam és a tanár se volt vmi jó. De egyébként a kémia tényleg hasznosabb.
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy orvosin belül milyen irányba szeretnél orientálódni. A Biológia az a tuti kötelező, mellé pedig vagy egy fizika, agy egy kémia ajánlott. De azt hogy melyiket válaszd az határozza meg hogy milyen orvos szeretnél lenni, mert például egy ortopéd orvos többre megy fizikával mint kémiával. De egy általános orvosnak, meg lehet hogy a kémia a jobb.
4/5 anonim válasza:
Utolsó: Először mindenki általános orvos lesz. Mindenki ugyanazt tanulja 6 évig, aztán szakosodik.
Tök mindegy, mire megy utána, mert a gimis anyagra 6 év után úgy sem fog emlékezni. (Még az egyetemi kémiára-fizikára se..).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Idén kell nekem választani, és a biológiára és kémiára gondoltam. Az orvoson pedig az idegsebészet irányába szeretnék tovább menni.
2012. okt. 28. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!