HA most kiírom hogy a jövőben valaki jöljön vissza a mostani múltba, van rá esély, hogy ez miatt valaki a jövőből ide utazik hozzám?
Esélyed van rá. Viszont amiatt ne problémázz, hogy
még nem utazott vissza. Valójában már régen visszautazott,
csak még most jutott el oda, hogy ezt ide leírja neked. :)
Na igen, csak nálunk, a mi jelenünkben, egész máshogy működnek a dolgok, például pénz sincs, úgyhogy sokat nem tudnék vele kezdeni. :)
Amúgy már 4 évvel ezelőtt visszajöttem, csak, mint említettem, most jutottam el oda, hogy válaszolni tudjak, mert meg kellett értenem a miénkhez képest elég elmaradott
technikátok működését. :)))))
"úgyhogy sokat nem tudnék vele kezdeni. :) "
Itt buktad a dolgot! Ha másra nem is, betétnek tuti jó lett volna. És a kamataival (vagy az annak megfelelő kompenzációval) nyilván tudtál volna mit kezdeni :P
Na ja: ilyenkor mindenki úgy képzeli, hogy az időutazás ingyen van.
De mi van, ha egy utazás költsége 100 millió euró?
Olcsó biztos nem lehet, hiszen űrhajó is kell hozzá.
"De mi van, ha egy utazás költsége 100 millió euró?"
Nincs az a pénz, ami ne volna előteremthető kamatjai által, ha egyszer ténylegesen létezne az időutazás...
"...Olcsó biztos nem lehet, hiszen űrhajó is kell hozzá..."
Hogy mi kell hozzá és mi nem, az teljesen hipotetikus, hiszen egy nem létező dologról beszélünk. (Lehet hogy 2 gombóc fagyi, vagy épp 12 döglött macska kell, az meg olcsó :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!