Erről van egy jó karikatúra. Nem tudom most belinkelni, mert interneten nem találom, de a lényege:
Két Maja állnak egy nagy kő mellett, az egyik kezében egy véső és egy kalapács, és azt mondja a nézelődő:
-Miért 2009 december 23.-án lesz vége a világnak?
-Ja, az nem az, csak elfogyott a hely a sziklán.
2010. febr. 26. 19:59
32/40 Hortobagyi válasza:
A maya naptár szerint 2011. december. 23. -án lesz világ a vége. Nem kell megijedni. A föld és a hold között szinte hetente elsuhannak 5-20 méteres aszteroidák. Hatalmas mozgásban van a világ, benne a föld és a környező bolygók és holdak között is. Elvileg a csillagászok már jó előre be tudják mérni a földre veszélyes kisbolygókat, aszteroidákat. Még egyszer mondom nem kell félni, mert a vélt jelenség nem úgy jelentkezik, mint egy szempillantás alatt. Ha mégis közelebb kerülne földünkhöz valamelyik égi objektum, annak jól hallható és látható jele várható. Már hetekkel hónapokkal előtte hanggal és fénnyel jelzi eljövetelét. Becsapódáskor már nem is lesz életben ember a környéken. Természetesen van megoldás. Mint mindenre erre is van megoldás. Már jóval előtte, hetekkel a becsapódás előtt, lehet imádkozni. Hátha az Úr meghallgatja fohászunkat.
2011. jan. 10. 17:09
33/40 anonim válasza:
Uhh, ahogy az előző választ olvastam, rájöttem, hogy elírtam a 2012-t, 2009-nek :D Bocsi.
Júj, a francba is a világvégével, egyszer megtörténik ígyis-úgyis, de okozhatja meteor, az emberi környezetszennyezés de akár a Yellowstone park szuper vulkánjának kitörése.
ez a 2012. december 23.-i világvége tök hülyeség...ugyanis 514 szökőév telt el azóta, hogy Caesar kitalálta Kr.e. 45-ben, nos enélkül a hozzászámolt plusz egy nap nélkül ma 2013 július vége felé lennénk. A Maják persze szökőév nélkül alkották meg a naptárukat, ami végetér 2012 decemberében...
2012. márc. 13. 21:35
35/40 anonim válasza:
Szóval a világvége 4 hónap múlva lett volna.
2012. márc. 13. 21:36
36/40 anonim válasza:
A 90 éves amerikai pap visszavonta a világvégét és beismerte, hogy tévedett.
Világvége az érdeklődés hiányában elmarad.
2012. márc. 13. 22:01
37/40 anonim válasza:
Helyesírás: "Indokolyam meg, hogy tényleg 2012. december 23-adikán lesz? Hol van Adika? JHézus... " ha,ha,ha...
2012. szept. 1. 18:20
38/40 anonim válasza:
A maják igenis számoltak szökőéveket, de csak 3300 évente, és nem eggyel több napot, hanem eggyel kevesebbet, mert ők, mint utólag kiderült pontatlanul, de két tizedes jeggyel többel számolták ki a naptárukat, mint Gergely pápa a miénket.
2012. dec. 28. 20:27
39/40 anonim válasza:
Illig szerint a X. században elcsaltak 297 évet, meghamisitották a naptárat, kitalálták Nagy Károlyt a bizánci császári és a német császári udvarban. Vagyis nem is 2012 van most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!