Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a véleményetek a Természet...

Mi a véleményetek a Természet IQ-ja című könyvről, és a filmváltozatáról?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 11:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Neked felesleges lenne bármit is írni mert fundi vagy.

Ráadásul ha vesztésre álltok, akkor megfutamodtok(pl: Szkeptikus társaság-ÉRTEM vita)

2012. okt. 15. 16:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul az ÉRTEM azért sem vehető komolyan mert a Föld korával kapcsolatban sem tudnak megegyezni.
2012. okt. 15. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Fundi a hörcsögöd, meg az te vagy, az anyukád hívott így ! Nem érdekel az a vita és nem is volt tétje, nem is tudom kik között zajlott le, de Isten teremtette a világot és a materializmus csak egy ilyen elvakult demagógnak mond valamit mint ti :D.
2012. okt. 15. 21:01
 14/18 Tom Benko ***** válasza:
@13: Akkor magyarázd meg poénból, miért mûködnek a genetikus algoritmusok? Miért találunk az egyre régebbi kôzetekben egyre kevesebbet a mai élôlényekbôl? Mi bizonyítja a teremtést? Milyen pozitív állításai vannak?
2012. okt. 16. 07:17
 15/18 Tom Benko ***** válasza:
@4: Jaj ne, már megint a morfogenetikus mezö?! Régen cáfolva...
2012. okt. 16. 07:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért engem rohadtul érdekel, hogy miért nem tudok kínaiul - hiszen több, mint egy milliárd ember tud kínaiul, ergo ez alapján nekem is kéne tudnom :D
2012. okt. 18. 23:28
 17/18 anonim válasza:

Most ment a tévében. Körülbelül 15 percet tudtam megnézni belőle.

Ennek a rakás szarnak az összes kópiáját a létrehozóival együtt legalább negyven méter mélyre kellene elásni.

2013. márc. 15. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ez az, hogy ész érveket nem tudsz felhozni semmire sem, ami a filmben van arra sem, csak hogy ez hülye, az mind hülyeség oszt ennyi. Látod te vagy a hülye, mert nem tudsz gondolkodni és aki nem tud az a hülye -.-"

wmiki személyesen? :-D

A film teljesen baromság. Egy jól képzett középiskolás is csak röhög rajta. Ezek a kreós gyerekek igazán összeszedhetnék magukat, és csinálhatnának valami színvonalasabb 'cáfolatot' ami azért még 7o-es IQ felett is hihhetően hangzik.

2013. márc. 16. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!