Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mitől penészedhetett be a...

Mitől penészedhetett be a házi diófapácom?

Figyelt kérdés

Sokféle diófáról szedtem még nyáron egy zsák diófapácot, aztán egy nagy üstben addig főztem, még elpárologta a víz nagy részét, ekkor leszűrtem, és tovább főztem a lét, hogy még sűrűbb legyen. Összesen kb. vagy 4 óra hosszáig. Eztán megvártam még kihűl, majd eltettem befőttes üvegekbe. Pár nap múlva penészes lett...

Előtte megcsináltam ezt kicsiben is, akkor csak egy fáról szedtem, ugyan így csináltam, azzal nem volt semmi gond.



2012. szept. 22. 23:38
 1/1 kalmj ***** válasza:
Az üvegbe még melegen kell tölteni, hogy az üveget és a levegőt csíramentesítse. A lekvárokat is pokrócokkal szokták bebugyolálni, hogy jól tartsák a meleget.
2012. szept. 23. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!