Ha csak 1 fajta állatot és 1 fajta növényt tenyészthetne ill. termelhetne az emberiség, szerinted melyek legyenek ezek?
Figyelt kérdés
A többi kipsztul!
Miért éppen ezeket vállasztottad?
A kérdés mindentől elrugaszkodott!Egy kis "szórakozásnak" szántam,persze akár komolyan is veheted!Kösz a válaszod , az indokaid, és az időd! :D
2012. szept. 18. 18:31
21/24 anonim válasza:
Krumpli és kutya. Egyikből krumpliételeket a másikból steakeket. Orrba szajba. Esetleg macska de a kutya elvan sultkrumplin
22/24 EagleHUN válasza:
#21 a Kutya nincs el sültkrumplin, nincs meg benne minden amire szüksége van, hosszútávon (pár hét) nem bírná vele.
23/24 EagleHUN válasza:
#19 "Amúgy én a szőlőről halottam, hogy elvileg minden van benne" hát abba pont nem. A szőlőcukorról hallottál már? Na abból jó sok van benne.
Fehérje és zsír tartalom meg nagyon kevés...pedig az a fontosabb nem a cukor!
24/24 EagleHUN válasza:
" Mit össze kopácsolnánk mire mindenki jól lakna!"
A mezőgazdaságban már gépi segítséggel szedik válogatják és törik és szelektálják régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!