Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell tárgyakat mozgatni gondolattal?
Kedves utolsó válaszoló. Először is, ki mondta hogy én tudok tárgyakat mozgatni?? Mert én biztos nem, mivel hogy nem is tudok! Én személy szerint nem, de ismerek olyat aki tud, és még többre is képes. Te nem tudod mi az a gondolat. Én sem tudom. Senki nem tudja. Viszont én tudom mire képes, te viszont nem. Mindig elszomorodok amikor olyan emberekkel találkozok mint amilyen te vagy, akik ilyen alacsony értelmi szinten ragadtak. De ne aggódj, nem tart örökké. Gondolom se szellemekben, se jóslásban varázslókban, boszorkányokban nem hiszel. Csak halkan jegyzem meg, hogy léteznek és aktívan tevékenykednek. Attól még, hogy nem beszélnek róluk, meg nem mutogatják őket a TV-ben,léteznek, méghozzá évezredek óta. Akik az Uri Geller show-ban voltak egytől egyig csalók voltak. Az egész műsor az volt. Csak olyan embert kap képességeket aki nem él vissza vele.
Ezekről a dolgokról könyvet lehetne írni, és írtak is sokat. Neten is sok cikk és fórum van ilyen dolgokról. Olvasgatnod kéne, hogy kicsit felnyíljon a szemed! Hogy meglásd hogy nem csak az létezik amit látsz, és egyéb módon érzékelsz a testeddel! Imádkozok érted hogy felnyíljon a szemed, és sikerüljön elszakadnod a racionalitások vasláncaitól, amik fogva tartanak. Annyi dolog van amit felfedezhetnél....ne legyél ennyire földhöz ragadt!
ez nem csoda hanem az ember egyik "elfelejtett" képessége! De nem hisznek benne ezért nem működik náluk. A Baalbeki több ezer tonnás köveket hogy mozgatták több ezer éve?!
okuljatok!
21:54-esnek nagyon igaza van!
annyira ruhellem a kemény racionális gondolkodású embereket
A legszomorúbb különben, hogy ezek az emberek nem csak hogy kemény racionális gondolkodásúak, de azzal sincsenek tisztában amit a tudománynak eddig sikerült felfedezni az anyagi világról.
Ha látnák, és értenék például a kvantumfizikai kutatások eredményeit (amit matematikusok, fizikusok - tehát a valódi "racionalisták" értek el), bizony komolyan elgondolkoznának, hogy a világ mennyire összetett, és hogy mennyire keveset tudunk még.
Nem is beszélve a pszichológia, pszichiátriai kutatásokról... (különösen a neuropszichológiáról)
Olyan dolgok vannak, hogy csak ámulnátok... persze ezeket nem mutogatják a TV-be, ott csak a hülyeség megy. Arra van igény!
Arthur C. Clarke írta:
Minden elegendően fejlett technológia
megkülönböztethetetlen a varázslattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!