Milyen módon védik az űreszközöket és az embereket a Van Allen öv káros hatásaitól?
Már kezdtem komolyan venni, de megláttam a hamis Holdra-szállás feliratot.
Miért nem érti meg senki? Több mint 12 ember járt a Holdon a mai napig. Nem azon van a vita, hogy leszállt e az Apolló, hanem az, hogy megelőzte e az oroszokat. (természetesen ige, csak ez a teória annyira kedvezett az oroszoknak, hogy támogatták, és abból lett a mai agymenés.
A Van Allen övön kívül tényleg nagyobb a sugárzás, de nem akkora, hogy az már rövidtávon is veszélyes legyen.
Az űrhajósok beszámolói szerint ha odafent becsukják a szemüket, akkor random felvillanásokat látnak,én nem vagyok biztos ebben, de csak érdekességképp írtam.
Konkrétan a Van Allen öv egy erős sugárzási zóna, sokkalta erősebb mint előtte vagy utána. Sőt nem rég kiderült hogy még kósza antianyag molekulákat is tartalmazhat.
Az átjutás titka emberek esetében a roppant rövid ott tartózkodási idő, mert nagyon nagy sebességgel haladtak át rajta. Az űrszondák pedig teljesen kikapcsolt állapotban siklanak át rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!