Tudom, hogy nem igazi levelek, nem vagyok hülye. Akkor úgy teszem fel, hogy mely növények leveleire hasonlítanak? Az első szerintem a rózsáéra hasonlít, az utolsó a szőlőére, a két középsőt nem tudom. De kövezzetek meg, ha tévedek.
Szóval csak arra vagyok kíváncsi, h. mely növények leveleire hasonlítanak.
Leginkább random algákra hasonlítanak. :) Az első nem igazán rózsalevél, annak fogas a széle, nem ilyen a görbülete sem. Az utolsó lehet szőlő... de leginkább távolról, sötétben. Az utolsó előtti nagyon szép barnamoszat lenne, de levélként talán egy kőris... nem is igazán a levele (oké, arra is hasonlíthat), inkább a termése. De a levelére is emlékeztet.
A középső... nos, ilyen levélerezet nincs. Ennélfogva kucsmagomba, annak ugyanis tökéletes. :) Az elsőt meg - bár a levélerezet nem jó - mondhatjuk akár som levelének is.
"De kövezzetek meg, ha tévedek. "
Akkor jöhet a megkövezés, mert tévedsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!