Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ezek milyen növények levelei?...

Ezek milyen növények levelei? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 21. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Ezek NEM igazi növénylevelek,hanem stilizált ékszerek, ilyenek nem lézetnek a valóságban.
2012. aug. 21. 13:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem igazi levelek, nem vagyok hülye. Akkor úgy teszem fel, hogy mely növények leveleire hasonlítanak? Az első szerintem a rózsáéra hasonlít, az utolsó a szőlőére, a két középsőt nem tudom. De kövezzetek meg, ha tévedek.

Szóval csak arra vagyok kíváncsi, h. mely növények leveleire hasonlítanak.

2012. aug. 21. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Leginkább random algákra hasonlítanak. :) Az első nem igazán rózsalevél, annak fogas a széle, nem ilyen a görbülete sem. Az utolsó lehet szőlő... de leginkább távolról, sötétben. Az utolsó előtti nagyon szép barnamoszat lenne, de levélként talán egy kőris... nem is igazán a levele (oké, arra is hasonlíthat), inkább a termése. De a levelére is emlékeztet.

A középső... nos, ilyen levélerezet nincs. Ennélfogva kucsmagomba, annak ugyanis tökéletes. :) Az elsőt meg - bár a levélerezet nem jó - mondhatjuk akár som levelének is.

2012. aug. 22. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek nem létezö növények levelei, hanem fantáziatermékek. Ilyen levelek nem léteznek. és nem is hasonlitanak semmilyen növény levelére, vagy pedig igen sok mindent bele lehetne magyarázni, ha valakinek nincsenek ismeretei ezen a téren, és csak találgat.
2012. aug. 22. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:

"De kövezzetek meg, ha tévedek. "

Akkor jöhet a megkövezés, mert tévedsz....

2012. aug. 22. 08:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, csak annyit, h. kb. milyen növényekre hasonlítanak. A másodiknak köszönöm szépen a segítséget.
2012. aug. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!