Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Veletek volt hasonló, miért...

Veletek volt hasonló, miért csináltam ezt?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy röplabdázok, és pont akartam két kézzel felfelé visszaütni a hálón, és arra kapom magam, hogy éppen kinyitom a szemem (kezdek felébredni), és akaratom nélkül a kezeimet a magasba ütöttem, utána pedig visszaestek, mintha tényleg átakartam volna ütni a labdát. Volt veletek hasonló? Mi okozza ezt?
2012. aug. 19. 07:05
 1/4 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Álmomban apukámnak integettem, de közben kezdtem felébredni, és azon kaptam magam, hogy tényleg integetek. :D Tesóm látta, eléggé meg is lepődött. Ez elég közönséges dolog. Kutyák, macskák is csinálnak ilyet. Ha nem máshol, Youtube-on talán már láttál ilyet. Nem tudom mi okozza ezt, de semmi vészes :)
2012. aug. 19. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan volt, hogy álmomban beleboxoltam a radiátorba. Már nem is emlékszem mit álmodtam, azt tudom, hogy valakit valamiért megütöttem. Régen volt már.
2012. aug. 19. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem is volt hasonló, én fel is ültem álmomban..:D

Sőt, egyszer hatalmas vihogásban törtem ki, mikor kisebb voltam, és a húgommal egy szobában aludtam; még anyuék is felkeltek rá a szomszéd szobából.

2012. aug. 19. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal az agy blokkolja a mozgás központot alvás közben, de ha valakinél valami okból kifolyólag ez nem történik meg, akkor alva jár, vagy éppen a kezét lóbálja.:)
2012. aug. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!