Van annak vmi genetikai alapja, hogy a fiúk az anyjukra, a lányok az apjukra hasonlítanak jobban?
Figyelt kérdés
Egyáltalán: tényleg így van ez? Vagy a véletlen műve, hogy több ilyen családot láttam már?2012. aug. 4. 15:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem így van,de csak az első nemű gyerekek esetében. Vagyis az első szülött fiú tuti az anyjára fog ütni,míg a második nem. Ha az első szülött lány akkor az apjára üt,de a második már nem. Nekem a fiam tiszta olyan mint én. Alányom meg kiköpött apja.
2/3 anonim válasza:
A gyerek korától is függ. A kicsi gyerekek gyakran az ellenkező nemű szüleikre hasonlítanak. Amint végbemegy a nemi érés, pubertás, onnantól kezdve egyre jobban az azonos nemű szülőjükre hasonlítanak.
3/3 anonim válasza:
ma 16:14
hát én nem vettem észre hogy pubertás korban azonos szülőkre kezdenek a gyerekek hasonlítani.
Amikor a fiam megszületett mintha az anyját láttam volna. Mint két egyforma tojás úgy hasonlítottak egymásra. Ma 22 éves a fiam,és akárcsak kicsinek most is tiszta anyja.
A lányaim közül a nagyobbik lányom nem csak külsőre,de még a járása is olyan mint az enyém. Kicsinek is rám ütött. Pedig már ő is 17 éves. A kisebbik lányom 15 éves és kiköpött nagyapja.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!