Nem vesztette el a fizikusi pálya a varázsát? Az új megismerés misztikumát?
Sokan akik tudományos pályára mentek, itt főleg a fizikusokra gondolok, nem gondoljátok úgy hogy felesleges ez a pálya számotokra ?
Egszrészt nagyon sok agy és idegmunka ezeket a dolgokat megtanulni. Az ember rengeteg szakkönyvet kell bújjon az egyetemen mire levizsgázik ezekből a tárgyakból és az is nagyon fárasztó, hogy egész életében tanulnia kell már ha végzett is. Keseríti az ember életét az is hogy az országban szinte lehetetlen elhelyezkedni fizikusként, kimenni pedig senki sem szeret, de legalább ott van az új felfedezésének az öröme, illetve csak volt.
Ma már ismert hogy a földönkívüliekkel kapcsolatot tartó kormányok (USA,anglia,kanada) információkat, technikát és fizikai ismereteket kapnak az idegenektől ! Azaz gyakorlatilag amit ma az egyetemeken a legkorszerűbb fizikának hívnak, az nem csupán egy fejlett hipotézis, amit ma igaznak vélünk, hanem egy elavúlt ismerethalmaz is, ami ráadásúl nem is fedi le a realitást. Azaz ha felfedeznél valamit az már ismert az 51-es körzetben levőknek, a kormányoknak és az idegeneknek is.
Magyarországon a fizikusok vagy ügynökbek mennek vagy sokan biztonsági őrnek, de a fizikusi pályánnem kell annyi fizikus hanem csak roppant csekély számú emberre van szükség, az más kérdés hogy a mérnökfizikusok anyagtudmányi területen alkalmazzák őket bizonyos preojektekben amíg az tart.
Alapkutatásra nincsen pénz, és nem iskell fizikus sem, ezt a KFKI igazgatója mondta, aki az volt régen. Felesleges ebbe belemenni, nem erről szól a kérdés.
Gondoltam, hogy valami noob okostojás beleköt ebbe is :(.
Fizikusokat nem keresnek, alapkutatás igen szerény van, de nem ebben az országban. A KFKI egykori igazgatója mondta és megerősítették az elméleti fizika tanszéki tanárok is, amit tudni lehet fizikus berkekben és amit a nyílt napon is mondtak. A legtöbb fizikus nem a fizikusi pályán helyezkedik el, hanem vigécek vagy biztonsági őröklesznek, ha szerencséjük van mást tanulnak és elmennek máshová. Fizikusi állást többnyire ismerettség alapján éehet betőplteni, sok seggnyalás kell hozzá, meg az hogy azt kutasd amit a témavezetőd kitalált magának kb. Most bonyolúlt ezeket leírni és nincsen kedvem sem hozzá, hagyjuk ezt a fizikus kerestetiket, mert ez egyáltalán nem így van, alig van álláshírdetés. Koncentráljunk a realitásra és a kérdésre.
Ezt az ufós dolgot most komolyan honnan vetted??? Ha igaz lenne és az USA titkolná biztos nem tudnál róla. Anno az F117 létzezését is évekig el tudták titkolni, és akkor került nyílvánosságra, amikor ők is úgy akarták.
És azt még megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Most érettségiztél vagy egyetemre jársz?
Az UFO-s dolgaid még mindig olyan légből kapott hülyeségek, amit csak annyival támasztasz alá, hogy "mint már ismert"...Mégis honnan ismert? Meg ha annyira titkolják, akkor te honnan tudsz róla?
Illetve a millió dolláros kérdés: Egyet válaszolj meg nekem: ki ez a "KFKI" igazgató? Mert tényleg 20éve nincs igazgató. De akkor mondd meg a __NEVÉT__ ennek az illetőnek, és azt, hogy az igazgatói posztot mikor töltötte be (vagy ezt is csak bekamuzod...).
2.vagyok.
Először is megköszönöm hogy értékelted a válaszom,már megérte.
Másodszor:a többi komment és válasz elolvasása után sem értem,hogy ha egyszer előlünk titkolják,hogy más kormányok földönkívüli technológiát használnak,akkor te honnan jöttél rá?Ha valóban titkolják,akkor te mint egyszerű közember sem tudnál rájönni erre,vagy tévedek?Erre továbbra is várom a választ.
Mint mondtam, ezek az információk ufó kutatóknál ismertek, ha ti nem olvastok ilyen irodalmat, akkor nagyon messze vagytok a valóságtól és attól ami az 51-es körzetben van.
Onnan lehet tudni, hogy vannak kiszivárgások.
Kamuztok ide hülyeségeket, hogy minden fizikus el tud helyezkedni és felszippantja őket az egyetem, de könyőrgöm ne hülyítsétek itt a népet ! Fizikus alig képes pár darab elhelyezkedni az országban, az más kérdés hogy kinnt kaphat ösztöndíjat egy hároméves projektben, de egyszer annak is vége lesz. Kinnt sem olyen egyszerű elhelyezkedni, de valóban sokkal könnyeb mint itt, de oda is ismerettség kell. A mérnökfizikusokat pedig ne vegyük egykalap alá a kutatófizikusokkal. Az egyetem hogy szívná már fel a végzetteket ? Milyen hülyeség ez ? láttál már végzetteket a következő évben az egyetemen teljes munkaidős állásban, max pár évenként egynek sikerül tovább maradnia ott.
A KFKI egykori igazgatója nem hatalmazott fel hogy elmondjama nevét, bár megtehetném, mert nem bizalmas információ. Egy 50-es külföldről hazatérő fizikus kért tőle elhelyezkedési tanácsot, mivelleépítették a kutatást amiben részt vett, ez fejlett európai országban tőrtént és más kutatásban nem tudták elhelyezni, ekkor mondta az egykori igazgató,aki naponta járt akkor is a KFKI-ba hogy szinte lehetetlen elhelyezkedni fizikusként magyarországon.
A nyílt napon elmondták anno, hogy ismerettség alapján lehet elhelyezkedni és nagyon sok fizikus, azaz a legtöbbjét nem a pálya hanem a bank szektor szippantja fel, mint vigécet vagy a biztonsági őri szakmában helyezkedik el.
Mint mondtam és erre kérem a koncentrációt, A földönkívüliek igen magas szinten vannak, gyakorlatilag az univerzumot átszelve jutnak el mindenhova. A mai fizikus ilyen gyermeteg dolgokon elmélkedik és ha új dologra rájönne, az sem lenne új, mert a mai legkorszerűbb 51-es ismeretek fényévekkel megelőzik mindezt. Nem szegi kedvedet mindez ? Nem vagy szomorú ezért ? Gyakorlatilag ilyen Alice mesországban szintű mesékben gondolkoznak a mai földi kutatóintézetekben a fizikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!