Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha vége lenne a civilizációnak...

Ha vége lenne a civilizációnak mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Felkelnél reggel és hallanád hogy káosz és anarchia uralkodik. Mint azokba a zombis filmekbe.. -Mit csinálnál?

2012. júl. 26. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Civilizációt!
2012. júl. 26. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Vége a civilizációnak, nem?

Gondolkodni sem tudnál. Mert ha igen, mégis csak van civilizáció.

2012. júl. 26. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Először is reggelit, mert éhes vagyok.

Aztán lehet erődöt építeni, hogy megvédjem magam a bandáktól. Később csatlakoznék egy, az elveimmel egyetértő csoporthoz, és kereskedelemmel/termeléssel, vagy ha nem szűnt meg az áramszolgáltatás, akkor elektromos gépek javításával tartanám fenn magam. És van egy olyan érzésem hogy elkélne mindig az ember oldalán egy fegyver. Mert valaki mindig el akarja venni a miénket, és ha nincs ki megállítsa (rendvédelmi szerv) akkor biza' nekem kell megvédenem magam.

G.

2012. júl. 26. 19:27
 4/9 anonim válasza:
meghalnék ha vége a civilizácionak : d...... nem valami kaptàr félét kéne
2012. júl. 26. 19:58
 5/9 anonim válasza:
Gondoskodnék búvóhelyről és élelemellátásról (ha tudnék), egyébként 1.-nek ott a pont: civilizációt!
2012. júl. 26. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék, hogy túléltem - már ha nem bénultam le meg hasonlók -, ezért próbálnám fenntartani ezt az állapotot, és a lehetőségeimhez mérten sokat buliznék.
2012. júl. 26. 20:42
 7/9 Emily95 válasza:
elveszíteném a szüzességem! :)
2012. júl. 26. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Halálra röhögném magam, hiszen én pont ezt akarom. Lerombolni mindent, hogy egy tisztább és szeb ....

hehe

nyaralnék tahitin.

2012. júl. 28. 01:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Úristen de hülyék vagytok XD!

No comment.

2012. júl. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!