Mennyibe kerül 1 jó mikroszkóp?
Egyáltalán nem értek hozzá, gyerekkoromban volt 1 jó mikroszkópom arra emlékszem, h láttam a vörös meg a fehérvérsejteket, meg a fűszálak cellulóz szálait vagy mijeit. Legalább ilyen jó kell vagy ennél jobb de mi számít még a nagyításon kívül ?
Azt olvastam valahol, h egyes példányok akár 1500 2000x-es nagyításra is képesek. Ezek még fénymikroszkópok ugye ? Mennyibe kerül egy ilyen nagyítású ? Nekem olajimmerziós kell ez még mennyit dob az árán ? És lehessen vele mintát polarizált fénnyel is vizsgálni. Ez nem tudom hogy működik bele van építve egy olyan specko lámpa vagy mi ? Ezekkel ahogy leírtam milyen ára lehet ?
Első nagyon jól mondja!
Egyébként első körben azt kell meghatároznod, hogy pontosan mit karsz vele vizsgálni. Nem minden preparátumot érdemes olajos nagyítással nézni.
kössz a válaszokat
tudom h nem mindent érdemes úgy de jobb ha olyat is tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!